2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 166 پست
عزیزم من اگه حرف بزنم میشه سرطان میره تو قلبشون اما اونا هرچی بمن بگن عیب نداره میگن دختر سردار اسدب ...

یک زمانی می فهمی اشتباه میکنی 

تو هم بگو 

بعد بگو کو جای تیر؟

مشکل تو شوهرته که طرفدارت نیست

اگر سکوت میکنی من حرفی ندارم اما به خودت قول بده غصه نخوری 

اگر غصه بخوری مریض میشی

سکوت کن اما بهش هم فکر نکن 

اگر نمیتونی پس جواب بده تا دلت خنک شه 

یا کسی میاد آشتی بده بگو باید قول بدن درست رفتار کنن وگرنه آشتی نمیکنم 

یک زمانی می فهمی اشتباه میکنی تو هم بگو بعد بگو کو جای تیر؟مشکل تو شوهرته که طرفدارت نیستاگر سکوت می ...

اگه بگه من دیگه عروس نمیارم چون توان جنگیدن ندارم چی بگم ک محترمانه باشه ....اگه رفت پشت سرم ب شوهرم گفت تو نبودی رفتی دسشویی زنت بهم گفت غلط نکن من چی بگم ...واقعا موجودات عجیبین ک مثلشونو تو جهان ندیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدی میگن منو حرفهایی پیر کرد که هرگز اتفاق نیوفتاد 

وقتی دروغ میگن بگو من نگفتم اما اینو دوست داشتی بگم ها بعد بخند 

بگو تو ذهنت به خودت فحش میدی ها 

بعد رو کن به شوهرت بگو چرا این میخواد منو از تو جدا کنه؟ من که هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه بعد بگو خواهرم نداره که 

پس چرا من گلوله تو قلبشم و باز بخند 

اگه بگه من دیگه عروس نمیارم چون توان جنگیدن ندارم چی بگم ک محترمانه باشه ....اگه رفت پشت سرم ب شوهرم ...

گفت دیگه عروس نمیارم چون توان جنگیدن ندارم بگو نه شما توان داریدتا الان که داشتید ان شاالله سالم باشی و هی بیاری و هی بجنگی بعد بخند 

خودت رو بزن به خنگی و سریع جوابهایی از روی سادگی بده تا ولت کنن

بی محلی و پوز خند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

گفت دیگه عروس نمیارم چون توان جنگیدن ندارم بگو نه شما توان داریدتا الان که داشتید ان شاالله سالم باش ...

درخواست دوستی بهت بدم گاهی درمورد کاراشون برات کامنت بذارم راهنمایی کنی ؟