2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 166 پست
خیلی خیلی زیاد

خاک بر سرششش .از کجا فهمیدی ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو ی نعمت داری ک اون ندارش یا خوشگلی یا پولداریدیا خانوادت اسم و رسم دارنیا جهاز خوب بردییا مردم دوس ...

همه اینارو دارم ولی من زبون جواب دادنو ندارم ینی من تو خانواده ای بزرگ نشدم ک چنین چیزایی بلد باشم اینا عادت دارن ب چنین چیزایی باز اینا دلیل میشن دل منو بسوزونه ؟ هر جا برم ببینمش میگم باز بیا ببینیم چی میگی دلمو بشکنی ناراحت میشم چنین رفتار میکنه باهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارو دارم ولی من زبون جواب دادنو ندارم ینی من تو خانواده ای بزرگ نشدم ک چنین چیزایی بلد باشم ا ...

ببین حتما نعمت هایی ک‌تو داری اون نداره و بهت حسودیش میشه و میخواد حال خرابیشو با تیکه انداختن بهت منتقل کنه تو اگه زرنگ باشی اهمیت نمیدی ببین وارد ی بیمارستان روانی ک بشی ممکنه دیونه‌ها ب سمتت چیزی پرتاب کنن فحشت بدن تو ک متقابلا اون‌کارو نمیکنی چون تو مث اونا مشکل روانی نداری پس اینجور ب قضیه نگا کن اون دیوونس ب تو چیزی پرتاب میکنه .....یا فکر کن بگو من این نعمت هارو دارم ک اون نداره و نمیتونه ب دستشون بیاره حقارت خودشو پشت این حرفا و نیش و کنایه ها پنهان میکنه 

سلام قفس جان خوبی ممنونم از راهنمایی هات میشه بازم بگی ؟ متلک میگه حرف بارم میکنه مثلا تو جمع چکار ک ...

کلن استوری هاشو میوت‌ کن اصلا نگاه نکن به هیچ وجه خودتم هایدش کن استوری هاتو نبینه ارتباط مجازی و حضوری بشدت کم کن و کم کم به صفر برسون کاملا سرد باش باهاش

تو جمع دیدی تیکه میندازه سرتو بنداز تو گوشی برو تو اینستا بگرد خودتو سرگرم کن اصلا باهاش توی جمع همکلام نشو اصلا باهاش وقتی داره خودنمایی می‌کنه و تیکه میندازه اصلا توجه نکن چشمتو از روش بردار بی توجهی و بی تفاوتی بهترین کار دنیاست روی خودت خیلی کار کن اصلا حساب کن یه غریبه هست و واقعا هم جاری غریبه هست بچه مردمه توی دوره ای هستیم برادر به برادر رحم نمیکنه سر ارث و میراث چه برسه جاری که هفت پشت غریبه هست اصلا ذره ای بهش توجه نکن هیچ جوره 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
انشالله به زودی عزیزم👌👌من که بعد کلی سال خواهر شوهرو مادرشوهرم جواب کاراشون بدجور پس دادن ...خیلی ...

همشون همینن‌ کلن توی ایران باب شده خواهر شوهر و مادرشوهر همیشه توی جایگاه خودشون ورژن بی رحمی رو فعال میکند و تا میتونم میتازونن‌ و ظلم میکنن‌ همیشه هم شاید دیر ولی در نهایت خدا به بدترین شکل مجازات میکنه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
انشالله به زودی عزیزم👌👌من که بعد کلی سال خواهر شوهرو مادرشوهرم جواب کاراشون بدجور پس دادن ...خیلی ...

دقیقا درک میکنم منم سه ساله همینم و مطمئنم خدایی هست اونا هربار بمن میگن تو بی کس کاری تو بی پولی خانوادت کو ...پدرم فوت کرده و گاها فحششو میدن من بهم میریزم اما میگم کس بی کسان خداس خدا توی دل شکسته جا داره ایشالا تقاص پس بدیذ ک باعث شدید بین همسرم و من عشقی نمونه

کلن استوری هاشو میوت‌ کن اصلا نگاه نکن به هیچ وجه خودتم هایدش کن استوری هاتو نبینه ارتباط مجازی و حض ...

نمیشه سر کنی تو گوشی چون این حرکت زشته و بارها تذکرشو بهت دادن پیشنهادت چیه برا اینکه بدونه تو اصلا از حرفاش خوشت نمیاد

ببین حتما نعمت هایی ک‌تو داری اون نداره و بهت حسودیش میشه و میخواد حال خرابیشو با تیکه انداختن بهت م ...

فقط نمیتونم ک جوابشو بدما من اونجور برا حاظر جوابی تربیت نشدم تو خانوادم ندیدم چنین چیزایی بلدشون نیستم دلم میشکنه ناراحت میشم 

همشون همینن‌ کلن توی ایران باب شده خواهر شوهر و مادرشوهر همیشه توی جایگاه خودشون ورژن بی رحمی رو فعا ...

ی چیز جالب بهت بگم خواهرشوهر من یکسر خونه پدرشه و میگه من مهمونم اینجا خونه توعه تو وظیفته از من پذیرایی کنی گفتم تعریف مهمان چیه اینکه یارو هفته ای ی بار بره جایی من بیس روز پیش اومدم تو هرشب اینجایی چطور تو مهمانی و من میزبان البته من جرات نکردم رو ب رو بهش بگم و همش موند تو دلم اینحرفا ب شوهرم ولی گفتمشون نظرت چیه