2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جاری تو چکار کرده

من مادرشوهرم دوهزار برابر برام جبران کرده 

لامصب هرکار میکنم حرف درمیاره مثلا دعوت میکنه میرم میگه چقققققد میخوری دعوت میکنه نمیرم میگه زنت شیطان عفریتس میخواد جدامون کنه ...مثلا میرم مراسم ختم فامیلاش میگه عه زنت اومد فضولی کنه نمیرم مراسم ختم میگه زنت ک عقل نداره بیاد ....غذا براش ببرم میگه دلم درد گرفت از دستپخت عن زنت چجور از غذاهاش میخوری غذا نبرم میگه علیل هستم ذلیل هستم خستم زانوهام خرابن زنت وجدان نداره ی چیزی درست میکنه برا منم بیاره ...میریم مهمونی من حرف بزنم میگه عه زنت مسخرمون کرد نگا فلان حرف یعنی چی یعنی فلان هزاران حرف درمیاره برم مهمونی سکوت کنم میگه زنت عزاداره انگار

چی گفتی ؟ همون لحظه دعوا کردی ؟

رفتم بهش گفتم چرا مخاطبینت برای من اومده مثل چی می‌لرزید اول که هزار تا قسم و اینا که من نبودم وقتی پیام گوشی که وارد روبیکا شده مدل گوشیشو و دقیق ساعتی که وارد شده رو بهش گفتم فقط التماس میکرد که به شوهرم نگم به کسی نگم التماس میکرداااااا منم با خودش دعوا کردم چنتا حرف بدوبیراه بارش کردم ولی دیدم داره گریه میکنه و مثل چی می‌لرزید بخدا به خودش بیخیال شدم به شوهرم نگفتم به شوهرم میگفتم که حیثیتشو به باد می‌داد ولی خودم حسابی از خجالتش درآمدم چنتا فوش هم نثارش کردم گفتم از این بعد همون سلام خالی هم از سرت زیاده کلن انداختنش از زندگیم بیرون نکبتو

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

من مادرشوهرم دوهزار برابر برام جبران کرده لامصب هرکار میکنم حرف درمیاره مثلا دعوت میکنه میرم میگه چق ...

وای نه 

با یه کودنی ک فک میکنه خیلی زرنگه طرفی 

خدا ب دادت برسه من ک بلد نیستم چیزی بگم والا تو دست جاری خودم موندم 🫠

نگفتی ب هیشکی ؟ دل بزرگی داری والا

نه بازم با این حال ولش کردم خدا زده هست بدبخت هزار تا مشکل داره فقط چشم بینا میخواد که این نداره

پس بگو قرار بود تو بیای و من نمی‌دانستم....

وای نه با یه کودنی ک فک میکنه خیلی زرنگه طرفی خدا ب دادت برسه من ک بلد نیستم چیزی بگم والا تو دست جا ...

ب خون امام حسین اونقد ازین زندگی سیرم ک دوسدارم ی روش خودکشی بلد بودم فقط میمردم بعد جالبتر اینکه بمن گفت اخرش طلاقت میدم یا گفت تا زندم نمیذارم بچه دار شید .....باهاش تنها بشی از زبونت دروغ درمیاره ....مثلا یهو دیدی عه چرا زنت بمن بی حرمتی کرد گفت گوه نخور 😳😳😳😳چندوقت پیش توقع داشت من برم صفر تا صد خونه تکونی براش انجام بدم من ترسیدم برم چون گفتم الان برم باز الکی میره میگه زنت منو کتک زد زنت بهم فحش ناموسی داد .....نرفتم کمکش گفت عقل و شعور چیز ذاتیه اگه شرف داشت میومد کمک من بیچاره چیزی ازش کم نمیشد

وااای نمیتونی قطع رابطه کنی ؟

نه عزیزم مدل فامیلاشون جوریه میوفتن وسط اشتی میدن مثلا هییییییچکدوم قهر نیستن همیشه ی ریش سفید واسطه میشه اشتی کنید باهم قهر بده قهر گناهه ....کمتر بیاید کمتر برید ولی قهر نکنید بعد تو ک قهر میکنی اون انتظار داره تو صب پاشی بری حمالی خونشو انجام بدی اخرسر برینه بهت و تو خم ب ابروت نیاد ....بعدم میگی مادر چرا بهم میگی سرطان تو قلبت دراد میگه مگه حالا درومده یا مگه حرف من گلوله بود نشیت تو قلبت یا میگه حس میکنی دختر سردار اسد بختیاری هستی کسی بهت چیزی نگه

نه عزیزم مدل فامیلاشون جوریه میوفتن وسط اشتی میدن مثلا هییییییچکدوم قهر نیستن همیشه ی ریش سفید واسطه ...

وای خیلی سمی هس این شوهرت هیچی نمیگه ؟ باز جاری ی جیزیه جوابشو بده قطع رابطه کن ولی مادرشوهر سخته 

وای خیلی سمی هس این شوهرت هیچی نمیگه ؟ باز جاری ی جیزیه جوابشو بده قطع رابطه کن ولی مادرشوهر سخته

شوهرم بدبخت شده تمام موهاش سفید شده رابطش با منم داغونه شده چوب هر دو سر طلا