2777
2789
عنوان

جاری افعی تیکه انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 166 پست
اینو دیدم ترسیدم والا رفتم چک کنم ک ببینم نشست فعال دیگه ای هست تو نرم افزارا یا نه چون از جاری منم ...

وولکک ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی 

وقتی پیشته‌ به جور رفتار کن انگار نیست

اون منتظر واکنش توعه‌ تو بی واکنش باش بی تفاوت انگار اصلا وجود نداره

آرامش خودتو حفظ کن

هدفش ناراحت کردن و درگیر کردن توعه‌ ولی تو نزار به هدفش برسه به لحظه فکر کن چقدر یه ادم باید ضعیف باشه به جای برنامه داشتن واسه خودش بجای کار کردن روی اعتماد بنفس و شخصیتش وقتشو گذاشته روی تو!

تو بفکر پیشرفت خودت باش مثلا ادامه تحصیل بده زبانان قوی تر کن یه مهارتی یاد بگیر شاغل شو رنگ موهاتو عوض کن به تیپت برس به خودت زندگیت برس به رابطه خودت و شوهرت برس اصلا توجه نکن فقط تمرکزت روی خودت باشه پیشرفت کن بیشتر بسوزه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نمیدونم سر هر چیزی دوس داره ی تیکه بار من کنه منو کم ارزش کنه یا خردم کنه مثلا خودشو زرنگ و بزرگ جلو ...

ای بابا عجب بدذاتیه ...خدا خودش شرش رو از سرت کم کنه ولی لااقل اینجور وقتا با پوزخند و حالت مسخره  نگاش کن که یه خورده بسوزه ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بی محلی وقتی پیشته‌ به جور رفتار کن انگار نیستاون منتظر واکنش توعه‌ تو بی واکنش باش بی تفاوت انگار ا ...

سلام قفس جان خوبی 

ممنونم از راهنمایی هات میشه بازم بگی ؟ متلک میگه حرف بارم میکنه مثلا تو جمع چکار کنم ؟ یا برا من پروفایل تیکه دار میزاره چیکار کنم ؟ از من تقلید میکنه بعد پروف گذاشته نهایتا بتونی ادامو در بیاری فیک نباشید. 😐

ای بابا عجب بدذاتیه ...خدا خودش شرش رو از سرت کم کنه ولی لااقل اینجور وقتا با پوزخند و حالت مسخره ن ...

باید این پوزخنده رو تمرین کنم حرف ک ب ذهنم نمیرسه اونموقع چون اون خیلی افعیه و هر جوابی تو استینش داره 

گاهی ممکنه ماهی ی بار مجبور باشی ی شام ببینیش و همون دو سه ساعت جوری نیشت میزنن ک از خودت سیر میشی

خدا نگذره از سر همچین آدمایی.مطمئن باش چوبش رو بدجور میخوره .تو فقط بسپار به خدا و هروقت میبینیش با خودت فکر کن که با یه بیمار روانی لاعلاج طرفی!! من مادرشوهرم و دختر بزرگش همین مدلین ...هر هفته مجبور بودم برم خونش سر بزنم .جلو شوهرم چیزی نمی تونستم بگم چون بحث و دعوا راه میفتاد ولی چقدر حرصم داد این زن...الانم خیلی وقته بیمار شده افتاده گوشه خونه دیگه تکون نمیتونه بخوره ...هی با خودم میگم این دنیای مسخره ارزششو داشت که اینجوری زخم زبون بزنی؟؟!! اونقدر اوضاعش بده که من که ازش متنفرم باز دلمم براش می سوزه ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خدا نگذره از سر همچین آدمایی.مطمئن باش چوبش رو بدجور میخوره .تو فقط بسپار به خدا و هروقت میبینیش با ...

جاری من خیلی اذیتم میکنه هرسم میده یه کاری میکنه فقط دلمو بسوزونه 

جاری من خیلی اذیتم میکنه هرسم میده یه کاری میکنه فقط دلمو بسوزونه

تو ی نعمت داری ک اون ندارش 

یا خوشگلی 

یا پولدارید

یا خانوادت اسم و رسم دارن

یا جهاز خوب بردی

یا مردم دوست دارن 

یا شوهرت هواتو داره 

خلاصه نمیدونم بگرد  ببین چی داری ک اون نداره

خب اون پیر بوده برا من مادرشوهرم متولد شصت🥴

بیماری و مریضی برا همه هست.اونم به موقع چوب بدیاشو میخوره ...👌

بیماری و مریضی برا همه هست.اونم به موقع چوب بدیاشو میخوره ...👌

اگه یک روز دیدم خدا کاری کرده داره چوب بدیاشو میخوره ب ولله ب بزرگی و عظمت خدا قسم خوردم بیام تاپیک بزنم بگم ب همه ک همه ایمان بیارن دنیا بی دروپیکر نی