2777
2789
عنوان

کاش میمردم ب جای درس خوندن ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7346 بازدید | 208 پست
من ۲۰ سال تنهایی و بی کسی و فقر و تحقیر و همه چیزو تحمل کردم دیگه خسته شدماز بی عقلی خودمم بیشتر از ...

حالا انقدر غصه نخور بابا هنوز وقت داری بخدا من سی وپنج سالگی تازه ازدواج کردم..توکه هم شغل داری هم تحصیلات برای خودت یه جفت پیدا کن مگه شصت سالته انقد نا امیدی عزیزم...ولی فقط مواظب باش بخاطر فرار از تنهایی با یه مرد به دردنخور ازدواج نکنی که عذابت بده

زیادن زنهایی که هم درس خوندن و شاغل واستقلال و...هم ازدواج و بچهربطی به هم ندارندیکی نفی ...

خب دقیقا منم سختگیر بودم

کاش میمررم و این بی عقلیو نمیکردم

تو هوا سیر میکردم کلا

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ازدواج کردنم خبری نیست و اون زمان شاید دعا میکردی کاش مجرد میموندم 

چیزی ک تو فیلم های عاشقانه میبینی و داستان هایی که تو رمان های عاشقانه میخونی زمین تا آسمون با زندگی واقعی در تضاد هستن 

حالا انقدر غصه نخور بابا هنوز وقت داری بخدا من سی وپنج سالگی تازه ازدواج کردم..توکه هم شغل داری هم ت ...

کوووو؟؟؟

خستم بخدااا

از کجا بیاد اخه

از شغلمم بیرون اومدم خودم تک تنها همش تو خونم 

دانشگام و شغلم مرکز استان بود اونحا حداقل ۴ تا ادم بود

الات اومدن شهر هودن کوجیکه پرنده مر ننیزنه 

مزخرفه

اخه منو داره با کسی مقایسه میکنه ک هیچ سنخیتی با من ندارهطرف هم خانواده داره هم بهترین شعل هم ثروت م ...

اسی منم شرایطم خوب نیس،خوب ک ن افتضاحه اگ برات تعریف کنم میگی خوش بحال من ک خانوادم پیشم نیستن اونقد اوضای خودمو خونوادم خرابه ک هیچوقت فکر نمیکردم روزی ب اینجایک الان هستم برسم،یه ارزویه محال بود برام،راهی ک بهت گفتمو انجام بده من همینجوری باهاش اشنا شدم بقول خودش هیچکس نمیتونه مثل من دوست داشته باشه اگ قرار بود مقاومت کنم دربرابر همچین چیزایی هیچوقت باهاش اشنا نمیشدم،من چنتایی خواستگار داشتم و همه ادعای عاشقی داشتن ولی هیچکدوم مث این نبودن ک از همه چیزش بگذره ،میدونم خجالت اوره ولی من اونقدر میخواستم از شرایط فعلیم فرار کنم ک خودم خواستگاری میکردمو هر بار بخاطر شرایطم جواب رد میگرفتم دگ داشتم برا خودکشیم برنامه ریزی میکردم ک وارد زندگیم شد،نا امید نشو و تا جاییک میتونی تلاش کن برا چیزی ک میخوای

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

حالا جدا از همه چیز اگه دوست داری ازدواج کمی همین الانم میشه من کسی رو میشناسم کخ ۴۶ سالش هست تازه ا ...

ن عزیزم خوشتیپ و خوشگل نیستم حالا باید بمیرم؟؟؟

پس خداا کووو

کسی ک این همه تو زندگیش زحر کشیده خوشگلی میمونه براش

جوون ک بودن زیاد هواساگار داشتم ولی لعنت ب بی عقلی

کوووو؟؟؟خستم بخدااااز کجا بیاد اخهاز شغلمم بیرون اومدم خودم تک تنها همش تو خونم دانشگام و شغلم مرکز ...

خوب اشتباه کردی اومدی بیرون تا تو موقعیت آشنایی قرار نگیری که ازدواج نمیتونی بکنی اون موقع بچه بودی الان که بچه نیستی 

اسی منم شرایطم خوب نیس،خوب ک ن افتضاحه اگ برات تعریف کنم میگی خوش بحال من ک خانوادم پیشم نیستن اونقد ...

چ کارایی

هعی خیلی حالم داغونه

منم کاش ب دنیا نمی اومدم

برام دعا کن خدا منم نجات بده از تنهایی

چقدر دنیاها باهم فرق میکنه منم همسن شمام درس خوندم و ۳ تا بچه دارم و الان چند ماهه مدام دارم خودمو سرزنش میکنم که‌چرا ازدواج کردم و به مجردایی مثل شما حسودیم‌میشه 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خوب اشتباه کردی اومدی بیرون تا تو موقعیت آشنایی قرار نگیری که ازدواج نمیتونی بکنی اون موقع بچه بودی ...

خب اونجام جیگرم خون بود

دیگه کم اوردم بخداااا 

کاش ب دنیا نمی اومدم من تو این دنیا زیادیم

چقدر دنیاها باهم فرق میکنه منم همسن شمام درس خوندم و ۳ تا بچه دارم و الان چند ماهه مدام دارم خودمو س ...

ت. هنوز تنهایی و بی کسی  نکشیدی  بفهمی چقد سخته

هیچ وقت این ارزو رو نکن

من دلم میخاد خود کشی کنم

کاش منم در موقعیت شما بودم

دعا کن خیلی شرایطم داغونه

من با تمام وجودم درکت میکنم چی میگی منم خودم بنا ب شرایط و مشکلاتم قید ازدواج زدم چون خوشبخت نمیشم و کسی ام نخواستم بخاطر خانواده ام  با اینکه ۳۳ سالمه ولی ب نبودن پدرومادرم و بعدش ک فکر میکنم از همین حالا غصه اشو  دارم می خورم و گریه میکنم برا تنهاییای آیندم ک چی میشه واقعن میتونم دووم بیارم ولی مجبورم من ب این انتخاب

دیگه تو هم بیشتر  حق داری پدرومادرت نباشه آدم  بی سرپناهه دلش ی همدم و همراه میخواد خانواده میخواد محبت و عشق میخواد حس مادر شدن میخواد همدمی ک کنارش باشه ک احساس تنهایی و پوچی نکنه وگرنه افسردگیه ک سراغت میاد🥺 

خب اونجام جیگرم خون بوددیگه کم اوردم بخداااا کاش ب دنیا نمی اومدم من تو این دنیا زیادیم

دختر گل من چهل سالمه از شما بزرگترم ده سالم بوده پدرم فوت شده و زندگیم اینقدر بالا و پایین داشته خدا داند. هیچ خواستگار سنتی و غیر سنتی هم نداشتم تا با نامزدم چند سال پیش تو محیط دانشگاه دوره دکترا آشنا شدم. خونه نشین اتفاقا دانشگاه بهترین جا برای آشنایی هست