2777
2789
عنوان

نامزدمو بلاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ی پسره صحبت میکردم ی مدتی

ادعای عاشقی هم داشت

داشتیم نامزد میکردیم اون عزادار بود نمیشد

مامانامون میدونستن

بعد ی اتفاقی افتاد من بستری شد

نمیومد عیادت

بعد که پیگیر شدم چرا نیومدی چطور دلت طاقت اوورد

گفت مامانم بیکار نیست و گفته فردا میریم بیمارستان

با ی پسره صحبت میکردم ی مدتیادعای عاشقی هم داشتداشتیم نامزد میکردیم اون عزادار بود نمیشدمامانامون می ...

وویی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تمومش کردمهر کاری میخواستی بکنی میگفت مامانم خواهرمالبته منم نمیتونستم مامانم گفت درست بشو نیست....

بهترین کار ممکنه رو کردی .من نمیدونم آقا وقتی بند نافت هنوززز به ننت وصله چرا شوهررر می‌کنی چرا زن میگیری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

با ی پسره صحبت میکردم ی مدتیادعای عاشقی هم داشتداشتیم نامزد میکردیم اون عزادار بود نمیشدمامانامون می ...

بسم الله 

تو با پسر ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اعصابم داغونه نشستم گریه میکنم برای بخت سیام

تا دیر نشو این دندون لقو و فاسدو بکن بنداز دوررر .‌فردا روز برای تایم خاک برسریتونم از ننش نظر میخواد .ننه جون امشب سالارو بیدار کنم یا نه 😵😵😵😵😩😩😩🫨🫨