2777
2789
دکترا نمیخواد. صرفا کسی که کنجکاوی کرده باشه میدونه. این یه تست داره. اگر این الگو بالا باشه حس زنان ...

نه مادرانه دیمیتره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا امروز داشتم با ینفر حرف میزدم که جامعه شناس بود، میگفت زنای امروزی جامعه خیلی الگوی افرودیت ز ...

یا با آتنا از اون سمت بوم افتادن

یا با آفرودیت از این سمت بوم افتادن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اتفاقا امروز داشتم با ینفر حرف میزدم که جامعه شناس بود، میگفت زنای امروزی جامعه خیلی الگوی افرودیت ز ...

نام کاربری شما به معنی رنگین کمان هست,،??

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ولی معمولا آتنا و ارتمیس رو زیاد جذاب نمبدونن

غلطه، مرد آپولو، که عاشق رقابت و انظباط هست، این دو کهن الگو رو جذاب میبینه و کارآمد، مرد زئوس، از ذهن آتنا خوشش میاد

دیگه بستگی به این مرد داره که چه شخصیتی داره

مثلاً مکمل مردی با کهن الگوی 

هرمس زئوس آرس

هستیا هرا آفرودیت هست

از نظر من مرد اول با آرکیتایپ های اول به سوم به ترتیب

زنی که اون کهن الگوها برای قالب ترن براش مناسب تره چون قشنگ مکمل هستن 

آهان یعنی اگه الان دوست نداشته باشن شما درس نمیخونی؟

چه ربطی داره منظور اسی اینه زنهای اتنا تایپ و ارتمیس تایپ‌بیشتر اهل درس و‌مطالعه و علم و...هستن ذاتا نه اینکه هرکسی درس بخونه الزاما تایپش میشه این الگوها

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانومای آتنا معمولا حوصله ندارن ب خودشون برسن ؟

در واقع نمیشه گفت زن اتنا، چون غیر ممکنه یک زن فقط یه آرکیتایپ داشته باشه، زن آتنا عقل محوره، مراقب سلامتی بدنش هست چون بدن اون باید کارایی بالایی داشته باشه، اهمیت بالایی برای نظم و انظباط قائله و پوشش مورد قبول جامعه رو رعایت میکنه، اگر نیاز بدونه و این رو منطقی ببینه که باید زیاد ترگل ورگل کنه اینکارو انجام میده، قطعا آرایش و پیرایش رو بلده چون خب در مراسم ها و موقعیت هایی برای برخی استایل ها نیازه، ولی مسئله اینه که دلیلش با دلایل آفرودیت فرق داره، یعنی انرژی پشت کارهاش