2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد من همین اول کاری پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 121 پست
نه هیچ کاری به اندازه ساختن انسان، بزرک نیست و اصلا قابل مقایسه نیست.بله قبول دارم فقط پدری که از او ...

نميدونم عزيزم ما هم نظر نيستيم 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بهتره با یک مشاوره صحبت کنین چون با همسرتون قبلش طی کردید شاید سخت باشه نظرشون برگرده اصلا ایشون رو مجبور نکنین که بخواد دائما به بحث کردن و‌. دنبال راهی باشید که همسرتون خودش علاقه مند به بچه بشه ومیتونین غیر مستقیم از علاقتون نسبت به اینکه دوست دارید حس مادری رو تجربه کنین صحبت کنین 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من گردن درد گرقتم و سركار ديگه نميتونم با گوشي زياد كار كنم الانم افتادم رو تختخب خداروشكر ك هستي لا ...

ذاتت درسته لایک که مهم نیست

الهی جونت سلامت عزیزدل

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

با ۵ سال پیش خودم کلی فرق کردم میدونم تقصیر منهاون زیر حرفش نمی زنه محکمهاما من🤦🏼‍♀️

وا 

خب طبیعیه دیگه نیاز هر آدمیه 

اون چرا نمیخواد؟! 

کلا از بچه خوشش نمیاد؟! 

حوصله نداره؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
درسته الان از لحاظ زمانی فرصت زیاده به این فکر می کنم که هیچوقت نشه

بنظرم برین مشاوره بهتره 

میتونی هرچند وقت یه کلیپ از شیرینی های بچه ها بفرستی برا شوهرت یا باهمدیگه نگاه کنین کلی ذوق کنی و اینا آروم آروم شاید نظرش رو برگردونی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم فکر میکنم شما الان نیازت اصلا بچه نیست! 

نیازت اینه که بدونی چی میخوای؟ چرا میخوای؟ و باهاش به چی قراره برسی؟ چرا الان دلت بچه میخواد؟ چرا قبلا دلت نمیخواست؟ الان چی عوض شده؟ اگه به هدفت برسی چه چیزایی عوض میشه؟ در قبالش چی بدست میاری؟ چی از دست میدی؟ 

به ریشه تمام این سوالات فکر کن

با مشاور مشورت کن

وقتی از خودت و تصمیمت مطمئن شدی، کاملا منطقی با همسرت در میون بذار و ازش بخواه بهش فکر کنه

بعدم برید مشاور تا مقدماتش فراهم شه... 

اصلا به حرف دوستانی که میگن گولش بزن و باردار شو گوش نکن بنظرم! تصمیم یکطرفه وقتی میدونی طرفت ناراضیه کاملا، خیلی اشتباهه، اونم تو بچه دار شدن که واقعا تصمیم مهمیه و حضور و مسئولیت پذیری و... شوهرت هم لازمه... 

بنظرتون این حساسیت زیادی یا حتی وسواس نیست؟

نميدونم شايد باشه شايدم اگه شرايط زندگي متفاوتي داشتم و خيالم از خيلي مسايل راحت بود انقد احساس مسيوليت اذيتم نميكرد

هر چي بود گذشت ديگه پاش وايسادم 

نميدونم شايد باشه شايدم اگه شرايط زندگي متفاوتي داشتم و خيالم از خيلي مسايل راحت بود انقد احساس مسيو ...

ببین فکر میکنم این حساسیته و ریشه درونی داره، یه گرهی اون تو هست.. 

اینکه تصمیمت اینه که بچه‌دار نشی رو کار ندارم، خودتو رها کن، این همه سختگیری همیشه هم لازم نیست، مته به خشخاش گذاشتنه، زندگی نکردنه... 

شاید یه مشاوره رفتن بتونه نگرانیتو کم و اثراتشو کمرنگ تر کنه 🌸

ببین فکر میکنم این حساسیته و ریشه درونی داره، یه گرهی اون تو هست.. اینکه تصمیمت اینه که بچه‌دار نشی ...

اره خب ميگم زيادي مسيوليت پذير هستم و بيخيال نيستم