2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمی خواد من همین اول کاری پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 121 پست
نمی‌دونم واکنشش چی میتونه باشه

من عاشق بچه ام و خواستگار هایی داشتم مخالف بچه تو این شرایط سعی کردم این موضوع رو جدی بگیرم چون طرف اصلا روحیه بچه داری نداره خوشش نمیاد نمیشه مجبورش کرد از طرف دیگه نمیتونم حس مادری رو از خودم بگیرم باید بیشتر میسنجیدی الان هم احتیاج به زمان دارید انشالله که راضی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عجیبه واقعاً!

من ادم مهربوني هستم و بچه ها رو هم خيلي دوست دارم بخصوص سنم كمتر بود ك واقعا عاشق بچه ها بودم و اونا هم عاشق من ميشن هنوزم مثلا اينطوري ك بچه بد قلقلي ك بغل كسي نميره از بغل من حتي بغل مامان باباشم نميره و ب زور بايد تحويلشون بدم 

ولي واقعا دلم نميخاد مسيوليت بچه رو بپذيرم چون زيادي مسيوليت پذير هستم و اصلا حوصله ندارم يك عمر نگران بچه باشم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

درخت اگر ثمر نده کاملاً بی خاصیت است، و به انقراض خودش کمک کرده. انسان هم همینه دیگه

درخت های دیگه ای هم داریم که هیچ وقت گل یا میوه نمیدن، همچنان رشد میکنن و خاصیت خودشون رو دارن

انسان هم همینه. انسان فقط برای زاد و ولد ساخته نشده خیلی فعالیت های دیگه می‌تونه انجام بده

از بین ۱۰ نفر ۹ نفر می‌خوان بچه دار شن ۱ نفر نه 

هیچ تاثیری در رشد آمار زاد و ولد و جمعیت انسان نداره