2777
2789

چطوری بزرگ شدن دلشون برا مادرشون تنگ میشه میگید اگه مادرم بود مثلا اینجا این اتفاق میوفتاد من الان ۳۲ سالمه و تو ۵ سالگی ازدستش دادم خیلیا خوردم کردن همش تنها م و کلی جاها میگم اگه مادرم بود این سختیارو نمی‌کشیدم من دلم مادرم میخواد دیگه نمیخام زندگی کنم دیگه نمیتونم 🥲کاش خدامنو ببره پیشش

به خدا اعتماد کن ، قرار بوده رشد تو بدون مادرا اتفاق بیفته این به صلاحت بوده خدای مهربان خودش خالق مادرهاست و قطعا از مادر مهربانتره پس هرچی میخوای از خدا بخواه

حسبی الله ❤

۱۸ ساله از مادرم دورم

یه روزم باهاش زندگی نکردم:)

قسمت بدترش اینجاست که میدونم چه حس شیرینیه مادر داشتن

و بیشتر حسرت میخورم

حتی نمیدونم هیچوقت میتونم برم پیشش و یه روز راحت سرمو بزارم روی سینش و نوازشم کنه یا نه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه همکلاسی داشتم بنده خدا مادرش فوت شده بود یادمه تو مدرسه تکلیفشو انجام نداده بود فرستادن دفتر ناظلم بیشرفمون بهش میگفت چون تکلیفتو ننوشتی مادرت تنش تو گور میلرزه اشک بچه رو در اورده بودن 😡

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

واقعا مشکل بزرگیه 

و خدا برا هیچکس نیاره 

نمیدونم چه حکمتیه که بعضی مادر زود میرن بچه ها تنها میمونن 

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم 

خاله نداری؟ یا خواهر بزرگتر ؟

رابطه ات با پدرت چطوره؟

پدرت ازدواج نکرده؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من یه همکلاسی داشتم بنده خدا مادرش فوت شده بود یادمه تو مدرسه تکلیفشو انجام نداده بود فرستادن دفتر ن ...

چقدر واقعا نفهم بودن 

واقعا یه دوره معلم  و کادر مدرسه تو دوره ما   بیشعور بودن 

دور از جونتون

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

واقعا مشکل بزرگیه و خدا برا هیچکس نیاره نمیدونم چه حکمتیه که بعضی مادر زود میرن بچه ها تنها میمونن ا ...

خاله دارم ولی باحرفاش اونقد خوردم گرده دلم نمیخاد دیگه باهاش رفت وامد کنم پدر دارم ازدواج کرده خوبه اونم ولی همیشه حرفام تو سینم موند نتونستم ب پدرم بزنم هروقت باشوهرم دعوام شد یواشکی تاصبح اشک ریختم ب هیچکس نگفتم منزوی شدم دیگه دلم مرگ میخواد من الان فقط زندم ک فقط راه میره غذادرست میکنه ک شوهرش دعواش نکنه ب بچه هامیرسم خونه رو مرتب میکنم  و تمام اصلا نمیتونم بخندم اصلا نمیتونم برای آیندم نقشه بکشم فقط منتظرم تموم بشه

۱۸ ساله از مادرم دورمیه روزم باهاش زندگی نکردم:)قسمت بدترش اینجاست که میدونم چه حس شیرینیه مادر داشت ...

زندگیت سخت نگذشت بی مادر؟اطرافیان ازینکه بزرگت کردن سرت منت نزاشتن؟احساس تنهایی نمیکنی؟

زندگیت سخت نگذشت بی مادر؟اطرافیان ازینکه بزرگت کردن سرت منت نزاشتن؟احساس تنهایی نمیکنی؟

هرروز ارزوی مرگ کردم و میکنم.

هرروز با گریه و پیام التماسش کردم و میکنم

اونم از اینکه هیجکاری نمیتونه بکنه هرروز مریضه و ضعیف شده و بیمارستانه

هرروز و هرروز و هرروز