2777
2789
از این علائم همشو دارم😭😭

منم اسی  خیلی ترسیدم اینو دیدم من ساعت ها خیال پردازی میکنم تمرکز ندارم یادمه از بچه گی سر صحنه های حساس فیلم ها جیغ می‌کشیدم یکی نصحیتم می‌کنه حالم بد میشه دلم میخواد بکششم و خیلی لجبازم 

درمان دارویی و غیر دارویی دارهتاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

دیدم احتمالا میرم الان این علائمی که گفتی علائم بیماری خاصی هست ؟ راهکار غیر دارویی چی داره؟

جواب بده لطفاً واقعا نیاز دارم من تمام این علائم رو دارم و واقعا نیاز دارم بدون این چه بیماری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم احتمالا میرم الان این علائمی که گفتی علائم بیماری خاصی هست ؟ راهکار غیر دارویی چی داره؟

نه صرفا علامت بیماری خاصی نیست ولی غلبه شدید بشه باعث یسری بیماری ها میشه مثلا یکی از علتهای ریزش مو، بیش فعالی،ضعف اعصاب،و.......

غیر دارویی مثلا غسل با آب سرد، آلو بخارا و غذاهای طبع سرد

دیدم احتمالا میرم الان این علائمی که گفتی علائم بیماری خاصی هست ؟ راهکار غیر دارویی چی داره؟جواب بده ...

نه صرفا علامت بیماری خاصی نیست ولی غلبه شدید بشه باعث یسری بیماری ها میشه مثلا یکی از علتهای ریزش مو، بیش فعالی،ضعف اعصاب،و.......

غیر دارویی مثلا غسل با آب سرد، آلو بخارا و غذاهای طبع سرد

یعنی من غلبه گرمی دارم؟ و باید طبع سرد بخورم

باید کامل مزاج شناسی بشین بعضیا ممکنه غلبه دو سه یا هر چهار مزاج رو داشته باشن 

پیش درمانگر مجرب که برین بهتر میدونه چه دارو و دستوراتی بده که اگه میخواین غلبه صفرا رو درمان کنین و از طرفی غلبه بلغمم دارین چه داروهای بده برا رفع صفرا که برا بلغم بد نباشه