2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 679 پست
میدونم با اسم تو نبودم فقط برام جالب بود ی چیز مشترک پیدا کردیم با اون کاربر 😊😁

میدونم فدات شم

عکس خرمن کوب ها رو گذاشتم نیومده هنو😂

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات باعث افتخاره با اون ‌ور آبی ها هم مکالمه کنم عزیزم ،😘😘❤️

عزیزدلمی 🥰😍شوخی کردما ناراحت نشی ازم خواستم ناز کنم مثلا🫠🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عههه😂😂😂بعضی کلاماتتون با لر ها یکیه انگار اینم بگم زبون کردی خیلی شبیه لریه و کلماتشون بعضیا کلا ...

اره درسته  ولی دیدی اینجا تو تامیکا دعوا میکنن دوتاشون میگن عمرا اگ شبیه هم باشیم 🤣🤣 فکر نمیکردم  جز ما کسی این کلمه رو بکار ببره😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

زوده😁اصلا دلت میاد با من قهر کنی؟

نه نه با  جارو کشو  چرکولی🤣

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

میدونم فدات شمعکس خرمن کوب ها رو گذاشتم نیومده هنو😂

منه فضول خودم سرچ کردم🤣🤣 بیام مشهد یک کیلو زعفرون بهم میدی ایا🫠🫠😉😉زیاد نمیخواما

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منه فضول خودم سرچ کردم🤣🤣 بیام مشهد یک کیلو زعفرون بهم میدی ایا🫠🫠😉😉زیاد نمیخواما

جووون 

باشه میدم فدات شم

شماره کارت الان بدم یا یه دقه دیگه؟

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

😂😂🤣🤣

قدیما اینجوری شماره میدادن خووو😁😂

عععع ترنج من اصلا آپشن ناراحتی دارم آخههههه تو اصلا دیدی من ناراحت بشم ،🤣🤣🤣

عزیزم😍🥹🫂

جووون باشه میدم فدات شمشماره کارت الان بدم یا یه دقه دیگه؟

ای خدا🤣🤣

الان😘😘 ولی جدی بعدا بهم یاد بدید زعفرون اصل و چطوری تشخیص‌ بدم‌