2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 679 پست
فدای سرت.. سارای من گفت قفل کن درو 😂😂😂

نشی گلم   خب ی کلید بمنم بدین وگرنه میرم حسن کلید سازو میارم همه قفلا رو مثل  هفت دره یوزارسیف برام باز کنه 😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برام سواله شماها فقط تو سایت دوستین یا تو واقعیت هم دوست هستین؟

شماره هم رو داریم

بعضی هامون هم همدیگه رو دیدیم بیرون سایت

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

اخه ، اسمت گلم نوشتی سارا چرچیتو زبون لری چرچی یعنی دست فروش

تو رو قران   مام میگیم چَرچی 😳😱 اونوقت بگین مثل هم نیس حرف زدنمون😁

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اخه ، اسمت گلم نوشتی سارا چرچیتو زبون لری چرچی یعنی دست فروش

نه فداتشم

کاربری قبلیم چرچیلم بود نی نی یار اینو گذاشت برام  م  رو حذف کرد

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

تو رو قران مام میگیم چَرچی 😳😱 اونوقت بگین مثل هم نیس حرف زدنمون😁

دیدی پاک کنم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منتظرم بیادد🥲مرسیی

دیدی فداتشم؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیدی پاک کنم؟

اره قربونش برم دخمل نازمو 😍😍😍😊🤗  خیلی گوگولیو خوچله😘

ما عاشق همیم شمارع همو داریم تو روبیکا و..... در ارتباطیم بعضیا هم همدیگه رو دیدیم

ملک چرا شماره منو نداری قهرم 🫠🫠

اره قربونش برم دخمل نازمو 😍😍😍😊🤗 خیلی گوگولیو خوچله😘

فداتشم لطف داری 🥰😍