2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 1017 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای اره دم‌دبیرستان🤣

هیس صداشو درنیار الان اینا فکر میکنن مام شماره اینجوری گرفتیم   🤫🤣🤣  

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

قلبم💖بیا مشهد زعفرون اصلی توی پاچه ات کنم ک دیگع یاد اصالت زعفرون نکنی🤣🤣🤣🤣

عااااامو نکن اینکار و با ما🤣🤣 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ارععع🥲 ماشالا بهش مانا باشه همیشهه🫂🌱

😍🥰😘فدات

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزی برام.. بزا از دخترم بپرسم؟ 😐@ساراچرچی‍ اجازه میدی کلید بندازم در باز کنم یا نه😂😂

نه نه کلیدو بدین خودم دست خودم باشه 😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

هیس صداشو درنیار الان اینا فکر میکنن مام شماره اینجوری گرفتیم 🤫🤣🤣

🤪🤪😝😝😂😂

خخخ عوضی خداروشکر امشب همه هستین منم هستم با برنامه جارو تداخل ندارع وگرنه پارتون میکردم بدون من دور ...

خب تقسیر توی  هی میگم ی مشت مورچه  بده  بقوله  خرمنکوبش از کار بیفته  خلاص شی دااا🤣🤣🤣

عااااامو نکن اینکار و با ما🤣🤣

شوخی کردم فدات شم💖

تو بیا سوغاتی اصل مشهد یعنی نُقل و نخودچی کشمش بت میدم

زعفرون گرمه زردی میگیری

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

بی ادبا بسه برین بخابین  چراغم خاموش کنین تامنم بتونم بخابم داااا💦💦💦💦😁