2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 8528 بازدید | 1229 پست
بی ادبا بسه برین بخابین چراغم خاموش کنین تامنم بتونم بخابم داااا💦💦💦💦😁

منم تا باز دستگاه خاموش بشه خالی شون کنن بیکارم

زر میزنم همینجا

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

الان آنلاینه ...مریم اگ اومدی منو خفت کنی ببری پیوی نمیااام بیا اینجا پست بزار خخخ

مری خوبه؟

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چی رو؟

بخدا چنان داد زدی. در چی رو؟..صدات پیچید خونمون 😂😂

در تاپیکمو.ینی تاپیکتو..😂😂. 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چرا من دیدم ولی تایمش یادم نیس

وارد نیست زیاد سایت رو حتما یاد نداشته کامنت بذاره

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

منم تا باز دستگاه خاموش بشه خالی شون کنن بیکارمزر میزنم همینجا

عه گندمارو نیبری سیلوهااا  

همش تاثیرات دیدن  فیلم  یوزی و زلی هستشا😂😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عزیزدلمی چشمات قشنگ میبینه مهربون🥰 گوگولچه ی گردالیه منه این جانا🤣

خیلیی نازه عزیزمممم 

امروز توی اینستا دیدم یکی مجرد بود بچه اورده بود از پرورشگاه داشت بزرگش میکرد 

ساعت خا تو فکرش بددم که اگه میشد چقدرر خوب بود🥲🤣

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

بخدا چنان داد زدی. در چی رو؟..صدات پیچید خونمون 😂😂در تاپیکمو.ینی تاپیکتو..😂😂.

در نداره ک

بچه ها با لگد وارد شدن درش ب فنا رفت

اییییی گناع داره عشقمممممم

😐🤭🤭🤭😂

عه گندمارو نیبری سیلوهااا همش تاثیرات دیدن فیلم یوزی و زلی هستشا😂😂

جومونگ میدیدی الان میگفتی شمشیر ها رو نبری انبار قائم کنی🤦‍♀️

شوخی کردم فدات شم💖تو بیا سوغاتی اصل مشهد یعنی نُقل و نخودچی کشمش بت میدمزعفرون گرمه زردی میگیری

واااای خدا اینقدر‌خندیدم گلودرد‌گرفتم 🤣🤣 آبنبات قیچی هم میدی؟ 🥰😍نُقل بادومی🫠🫠اره درسته مرسی‌ ک اینقدر‌ با معرفتی فکر سلامتی من هستی دوستم😍😍🥰😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عععع،😵😵😵

ب جان میثم قسم🤚

خیلیی نازه عزیزمممم امروز توی اینستا دیدم یکی مجرد بود بچه اورده بود از پرورشگاه داشت بزرگش میکرد سا ...

اوخی چه دل بزرگی‌ داشته، واقعا کار خوب و جالبیه 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫