🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️
🧜♂️هیتلرمخوبهولیمنعاشقباپنبهسربریدنهایچرچیلم🧜♂️ زندگی میکنم با قوانین خودم✌ 🧜♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜♂️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وارد نیست زیاد سایت رو حتما یاد نداشته کامنت بذاره
بخدا چنان داد زدی. در چی رو؟..صدات پیچید خونمون 😂😂در تاپیکمو.ینی تاپیکتو..😂😂.
در نداره ک
بچه ها با لگد وارد شدن درش ب فنا رفت
عه گندمارو نیبری سیلوهااا همش تاثیرات دیدن فیلم یوزی و زلی هستشا😂😂
جومونگ میدیدی الان میگفتی شمشیر ها رو نبری انبار قائم کنی🤦♀️
شوخی کردم فدات شم💖تو بیا سوغاتی اصل مشهد یعنی نُقل و نخودچی کشمش بت میدمزعفرون گرمه زردی میگیری
واااای خدا اینقدرخندیدم گلودردگرفتم 🤣🤣 آبنبات قیچی هم میدی؟ 🥰😍نُقل بادومی🫠🫠اره درسته مرسی ک اینقدر با معرفتی فکر سلامتی من هستی دوستم😍😍🥰😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلیی نازه عزیزمممم امروز توی اینستا دیدم یکی مجرد بود بچه اورده بود از پرورشگاه داشت بزرگش میکرد سا ...
اوخی چه دل بزرگی داشته، واقعا کار خوب و جالبیه 😍
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫