سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
اتفاقا چون اشلا دلم خ ش نیست میفهمم این بنده خدا چی میکشه و چه گیری افتادهشما یا خیلی جوون و ناپخته ...
ببین من سی سالم الان مثلا مادرم ما رو بزرگ کرد روزی هزار بار بهمون گفتن من فلان کردم براتون من الان از نظر روانی واقعا اوکی نیستم با هرحال اون بچه صدمه میخوره اتفاقا بری از بچه هایی ک تو این خانواده ها بزرگ شدن بپرسی راضی ان پدر مادر جداشن فقط شاهد خیانت و دعوا نباشن مغز آدم نمیکشه دوم اینکه من یاد گرفتم وقتی کسی با خودخواهی بخواد من بزار زیر پاش منم باید مثل خودش باشم مگه طرف وقتی یک شب میره ور دل اون یکی ی شبم میاد ور دل تو بهش بد میگذره؟؟ و ارزش خودش چی میشه بنظرم بچه به هرحال بزرگ میشه میره سر زندگیش این خانوم میتونه جدا بشه ازدواج مجدد کنه این رابطه یکی خودش نابود میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امیدوارم اگر دروغ میگین و با تاپیکای این مدلی و فیک دنبال پربازدیدی هستید انرژی منفیش هزاران برابر بدتر برگرده به زندگیتون چون واقعا با اعصاب کاربرا بازی میکنید
فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
پدر بزرگ نمیکنه عزیزم میکشه بچه ها رو ! استاتر میگه کتکشون میزنه خیلی بد ....۸و۶ ساله هستن حالا فکر ...
زنه مگه از خونه باباش بچه رو آورده و بد و خوب مسئولیتش با جفت طرفین اگه میتونه بچه رو بگیره اگه نمیتونه بازم اون مرد خیالت راحت بچه نگه نمیداره میده به خانومه فقط مشکل اینجاس این خانوم خودش نمیخواد جداشه به من ربطی نداره فقط از اینکه بچه رو بهونه میکنن میمونن خندم میگیره شما اصلا موضوع تاپیک بخون نوشته شوهرم میره خونه همسر دومش نمیاد. پیش من یعنی خودش راضیه مشکلش نیومدن طرف
الللللهی آمین. کاش رسوا بشن راست راست نچرخن هر روز با یه مرد متاهل الهی خیر نبینن
اگ اون زنه قبول نمیکرد آبرو مَرده رو میبرد میزد تو دهنش میگفت متاهلی خجالت بکش.اون مَرد مینشست سر جاش خجالت میکشید.ولی زنا اکثرا آویزون شدن حتی حاضرن انتخاب سوم چهارم باشن.😒