2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 157590 بازدید | 1058 پست
اتفاقا چون اشلا دلم خ ش نیست میفهمم این بنده خدا چی میکشه و چه گیری افتادهشما یا خیلی جوون و ناپخته ...

ببین من سی سالم الان مثلا مادرم ما رو بزرگ کرد روزی هزار بار بهمون گفتن من فلان کردم براتون من الان از نظر روانی واقعا اوکی نیستم با هرحال اون بچه صدمه میخوره اتفاقا بری از بچه هایی ک تو این خانواده ها بزرگ شدن بپرسی راضی ان پدر مادر جداشن فقط شاهد خیانت و دعوا نباشن مغز آدم نمیکشه دوم اینکه من یاد گرفتم وقتی کسی با خودخواهی بخواد من بزار زیر پاش منم باید مثل خودش باشم مگه طرف وقتی یک شب می‌ره ور دل اون یکی ی شبم میاد ور دل تو بهش بد میگذره؟؟ و ارزش خودش چی میشه بنظرم بچه‌ به هرحال بزرگ میشه می‌ره سر زندگیش این خانوم می‌تونه جدا بشه ازدواج مجدد کنه این رابطه یکی خودش نابود می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اگر دروغ میگین و با تاپیکای این مدلی و فیک دنبال پربازدیدی هستید انرژی منفیش هزاران برابر بدتر برگرده به زندگیتون چون واقعا با اعصاب کاربرا بازی میکنید

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

پدر بزرگ نمیکنه عزیزم میکشه بچه ها رو ! استاتر میگه کتکشون میزنه خیلی بد ....۸و۶ ساله هستن حالا فکر ...

زنه مگه از خونه باباش بچه رو آورده و بد و خوب مسئولیتش با جفت طرفین اگه می‌تونه بچه رو بگیره اگه نمیتونه بازم اون مرد خیالت راحت بچه نگه نمیداره میده به خانومه فقط مشکل اینجاس این خانوم خودش نمی‌خواد جداشه به من ربطی نداره فقط از اینکه بچه رو بهونه میکنن میمونن خندم میگیره شما اصلا موضوع تاپیک بخون نوشته شوهرم می‌ره خونه همسر دومش نمیاد. پیش من یعنی خودش راضیه مشکلش نیومدن طرف

الللللهی آمین. کاش رسوا بشن راست راست نچرخن هر روز با یه مرد متاهل الهی خیر نبینن

اگ اون زنه قبول نمیکرد آبرو مَرده رو میبرد میزد تو دهنش میگفت متاهلی خجالت بکش.اون مَرد می‌نشست سر جاش خجالت می‌کشید.ولی زنا اکثرا آویزون شدن حتی حاضرن انتخاب سوم چهارم باشن.😒

ببین اگه واقعا نگران بچه هات هستی جدا شو واقعا فکر میکنی اینطوری به سود بچه های تو میدونی چه تاثیری روشن میزاره  به خاطر بچه هاتم شده جدا شو  

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

دلش درد میکرد

والا ادمای زیادی دلشون درد میکنه یه زنم نمیگیرن چه برسه دوتا😑وای دلم میخواد مردی که زن دوم میگیره رو بکشم 

انقدر متنفرم ازشون

یعنی از قتل هم بدتره از قاچاق هم بدتره

توروخدا دعا کنید جواب ماموگرافی مامانم خوب باشه🥺🙏🏻