2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 147921 بازدید | 1058 پست
تو هم بگو لیاقت نداشتی زنه پاک و دست نخورده ی خودت و فقط داشته باشی و رفتی سراغ زنی که هفت دست چرخید ...

بهش میگم میگه الان که برای منه پاک پاکه من خیلی هم دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکمه پای بچه وسطه،نکنه امید داری طلاقش بده!؟

ەمینوبگو دارە سر خودشو شیرە میمالونە دو تا بچە ازش دارە 

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

میدونم سخته و غیر قابل تحمل ولی اگر میخوای جدا بشی مطمعن باش اگر بچه ها نخوان دادگاه حضانتشون رو به ...

بچه هاکوچیکن‌ منم که پول توی دستم نیست اونم‌وعده میده به بچه هابیایداینوبخرم‌اونوبخرم ایناهم میدون سمنش

خانمي يك وقت به حرف اين كاربرهايي كه بچه رو ببره دست نامادري گوش نكني ها اين زن معلومه از خدا بي خبر ...

به خداهرروزدارم‌ دعامیکنم میگم راحتم کن یادرستش کن خسته شدم

هعییییییی بغض کردم کاش فیک بودی کاااااااااااش

داریم ب کجاااااا میریم واقعااااااا

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱