2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180083 بازدید | 1057 پست
والا دلم برات نمیسوزه خیلی ضعیفی که بچه رو بهونه کردی موندی باهاش یه شب باتو باشه ی شب با یکی دیه تن ...

بچه داری؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگاه گفته بچه هاازسن هفت سال حضانتون باپدره تابه سن بلوغ برسن

شما هیج اقدامی  جدی نداشتین و اقدامات هاتون بیخیال شدین و سه تا حکم جلب از دست دادین کجا هست پدرشون ک بخواد شرایط شو داشته باشه !!! شرایط نگهداری بچه ها نداره ،دختر ۹ سالگی کلا از حضانت درمیاد ،پسر هم ۱۵ سالگی ،خود بچه ها تعیین میکنن باکی زندگی کنن 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بنظرم شما توضیحاتتون کامل نیس وحذفیات دارهاون بخشایی که خودتون دوست دارید بیان میکنیداگر شوهرتون اون ...

چه علاقه ای آدم به یه نفرعلاقه داشته باشه چه جوری روزی یه شوهرعوض میکنه چیمیگی تو

والا حکم جلبشون روبه من ندادن،من انقدررفتم دادگاه واومدم خسته شدم به خدا،بابام هرچی داشت دادپول وکیل ...

پیگیر جدی نبودین ،وکیل ها نباید سپرد کار بهشون چون ۷۰ درصدشون راحت طلب و مالی هستن و دلسوز نیستن ،الان پروسه پرونده تون کجا هست یکسال اقدام میگین داشتین، حکم مهریه تون ؟ حکم نفقه خودتون و اجرت المثل بچه هاتون ؟ کار شما اتفافا راحتر هست چون دلیل عسروحرج دارین فقط اقدامات پیگیری درست میخواد

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
والا دلم برات نمیسوزه خیلی ضعیفی که بچه رو بهونه کردی موندی باهاش یه شب باتو باشه ی شب با یکی دیه تن ...

یه چیزایی میگینا!شماها بچه هاشو بزرگ میکنین و پولشو میدین؟شما ها جای باباشو پر میکنید؟

مگه داستان و رمانه زندگی؟مگه از اخرش خبر داره ادم گاهی ادم مجبوره تحمل کنه،مگه همه زما توان جسمی ‌کار کردن ومستقل شدن دارن؟کلی بدبختی بکشه طلاق بگیره بعد با دوتا بچه از صفر شروع کنه، دنبال وام و یه قرون دوزار که یه خونه اجاره کنه و یه لقمه واسه لچه هاش بیاره،همیشه هم بچه های بدبخت باید تنها باشن،اینجوری نه مامان دارن نه بابا

همش دست خودمه برگه هاش

خب تا الان یکسال چه حکم های اومده براتون