سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
عریزم پدرش بچه ها نمیده به اسی کجا بذاره بره بچه هاش؟ اون بچه ها بزرگ شن خودکشی نمیکنن پدر که اینطور ...
بخدا سخته من خودم سر اینکه پدرم نبود مادرم مجبور بود بره سرکار تنها بودم تو خونه آبجوش برگشت روم دستم سوخت خیلی بلاها ممکنه سر آدم بیاد بچه بزرگ کردن مسولیت داره من اگه بچه داشتم ترجیح میدادم پدر بزرگ کنه آدم ی بار بیشتر زندگی نمیکنه این خانوم باید دلش اول به خودش بسوزه چون چشم بهم بزنه به زن سن دار میشه تک وتنها بچهاشم رفتن سر زندگی خودش
مهریه روگفتن بایدچهارتاسکه بده اولش،نفقه هم ماهی ده،یازده میلیون برای سه نفرمون،ولی اجرت المثل نداشت ...
خب این یکسال پیش قسط مهریه گرفتین؟ چهارتا سکه
نفقه تون اقدام اشتباه داشتین باید از اول عقد میزدین ،این یکسال ماهی یازده میلیون هرماه واریز داشته ؟
خونه مستاجر هستین؟
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.