2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180296 بازدید | 1057 پست
۱۱۰تاسکه،توقیف اموال زدم ولی هیچ چیزش به نام‌خودش نیست،کل این کارارویه سال پیش انجام دادم،حتی نتونست ...

یعنی داشته بنام کسان دیگه انتقال زده ؟ ۵۰ تا اجرا باید میخورد بعد چرا ۱۱۰ تا حکم جلب نگرفتین ،نفقه چرا دوتا حکم جلب نگرفتین ،سه تا جکم جلب دارین شما 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هم.سیاست هم کلمشو تازه یاد گرفتن نمیدونن کجا ب کار ببرن

میگه بجنگ زندگیتو نجات بده شوهرتو بیار سمتت

احمق طرف خیانت کاره ارزش نداره اخه

همینه میگم زن باید کارکنه

بخاطر پول در ک.ون ادم خیانتکار میمونن

توکل برخدا

پسرم ۸سال داره،دخترم ۶سال

بچه هاتو پیش این مرد نزار ،سنشون کمه ،ممکنه ببرتش پیش اون زنه و بچه هات اذیت بشن ،سنشون هم کمه ،نمیتونن جلوی اونا بایستند 

به نظرم فعلا اگر راهی نداری ،بخاطر بچه ها سکوت کن ،بزار پول اجاره خونه و زندگی ات رو بده   تا بعدا بچه ها به سنی برسند که بتونند انتخاب کنند پیش کی زندگی کنند،اونوقت برای طلاق اقدام کن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بنظرم شما توضیحاتتون کامل نیس وحذفیات داره

اون بخشایی که خودتون دوست دارید بیان میکنید

اگر شوهرتون اون خانوم رو طبق حرفتون توصفحات اخرتاپیک

اززمان مجردیش دوست داشته،خیلی دل خوش به جادووجنبل ازسمت خانوم نباش

مطمئنا خانم هم متقابلا اون علاقه رو داشته که ازروابط قبلیش بچه نیاورده،والان ازهمسر شما بچه داره

زن خیانت کنه هرزس مرد خیانت کنه شیطون گولش زده؟الحق که حرومزاده اید❤️

چه زن چه مرد خیانت کنن گول شیطان میخورن هیچ فرقی نداره همه انسان ها گول شیطان میخورن هر لحظه و هر ثانیه 

از طرز صحبت کردن شما معلومه آقایی 

دیگه ریپلایی نزن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

آجی ببخش تند باهات حرف زدماستاتر سیاست نداره میگن زنی که خرج داره ارج دارهاستاتر زیاد پول نمیگرفته ا ...

اره من کلاخیلی کم خرج‌بودم مقصرخودم بودم توی این یه مورد