سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه هایی که گفتن دروغه. نه دروغ نیست منم دیدم تو اطرافیان صیغه میکنن حتی ساعتی بعضی عده نگه نمیدارند وقتی ساعتی میشه صیغه وزد تعجب چرا میکنین بعدم به بچه های صیغه شناسنامه میدن دوتا شاهد ببری بگی صیغه بوده یا ثبت بشه دفترچه صیغه نامه داشته باشه اونقد چیزی بدی هست که شماها باور نمیکنید مجتمع قبلی ما همسایه ما اسمش بد در رفته بود بنده خدا همین طو میگفتن که دو قلو باردار شده شوهرش،که صیغه اش کرده یود فرار کرد ترکیه بچه ها موندن این صیغه نامه داشت شناسنامه گرقت ولی متاسفانه بعد میرفت صیغه لین واون میشد
آخه بچه هام کلاپیش خودم بودن هیچوقت مثل یه پدرپیش اینانبوده که،میدونم پیش خودم نباشن دیوونه میشن تاز ...
غلط کرده مردا مگه می تونن بچه نگه دارن مردا از دوتا جمله کلیشه ای برا پیشبرد اهدافشون استقاده می کنن ۱.من زنم رو دوست دارم طلاق نمیدم می خوام باش زندگی کنم۲.بچه هامو پیش خودم نکه می دارم
من خودم صیغه را گلا حرام میدونم قبول ندارم ولی روستای مادری من یک زن شوهر بچه دار نمیشدن یادمه یک زن را صیغه کرد تا براش بچه بیاره دیگه یادم نیست بقیه اش چی شد اومدیم شهر منم روم نمیشه سوال کنم از مادرم. خاله امکه با مادرم حرف میرد شنیدم خیلی ها صیغه میکنن تعجب نداره گه .به خود من اونقد پیشنهاد میدن حتی آخوندها میگن ساعتی میشه هی دل اسی زا نشکنی بگی دروغ میگه بنده خدا خودش ناراحت هست خدا کمکش،کنه سخته حداقل دلش را نشکنی