سلام عزیزان،شوهرمن رفته یه زن روصیغه کرده ویه بچه هم داذه که هشت ماهشه،الان تازه فهمیدم که زنه دوباره حامله س.واقعااعصابم داغون شد باخودم گفتم خدایاچراآخه اینابایدبچه داربشن دوباره،به خاطربچه هام دارم تحمل میکنم ولی خیلی سخته برام خیلی،قبلادوشب پیش اون بودیه شب میومداینجا ولی الان هردفعه یه بهونه میاره ومیگهاونجانمیام.دارم کم میارم دیگه.برام دعاکنیدتوروخدا😭😭😭😭😭
آره حتی اونوازمن بهترمیدونه،میگه زندگی روبراش بهشت میکنم توهم بمون نگاه کن
ببین پس با زبون خوش باهاش راه بیا که بتونی ازش پول بکنی خودت بعد یازده سال باید چم شوهر تو فهمیده باشی دیگه هر طور شده ازش پول بگیر چند سالته؟! این طور که پول نده با طلاق فرقی ندارن خب اگه سنت کمه میدونی بعد طلاق ازدواج میکنی خوشبخت میشی طلاق بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره فقط پدرومادرم میدونن ولی بقیه فامیل نه خبرندارن
و پدرت هیچ کاری نکرد ؟گوشمالی نداد ؟؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
نه بابا،پدرمن به حدی آدم ارومیه که اصلامثل اون وجودنداره فکرکنم
هووف .همونه مرتیکه پررو شده اگر گوشمالی میداد آنقدر این عنترخان پررو نمیشد بره برا راند دوم بچه دار شدن
حتما پیگیر مهریه ت باش ننداز پشت گوش .چیزی تو چنتع داره ؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
یه خونه داره ثبت رسمی نیست،رستوراناش هم که اجاره ایه وقولنامه هم به نام خودش ننوشته که هیچی به نامش ...
همونارو پیگیر باش ..نزار زنیکه همه چیو برداره برا خودش و یک توله هاش