2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179262 بازدید | 1057 پست
آره حتی اونوازمن بهترمیدونه،میگه زندگی روبراش بهشت میکنم توهم بمون نگاه کن

ببین پس با زبون خوش باهاش راه بیا که بتونی ازش پول بکنی خودت بعد یازده سال باید چم شوهر تو فهمیده باشی دیگه هر طور شده ازش پول بگیر چند سالته؟! این طور که پول نده با طلاق فرقی ندارن خب اگه سنت کمه میدونی بعد طلاق ازدواج می‌کنی خوشبخت میشی طلاق بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط پدرومادرم میدونن ولی بقیه فامیل نه خبرندارن

و پدرت هیچ کاری نکرد ؟گوشمالی نداد ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین پس با زبون خوش باهاش راه بیا که بتونی ازش پول بکنی خودت بعد یازده سال باید چم شوهر تو فهمیده با ...

میخواستم طلاق بگیرم رفتم خونه بابام موندم اون بیچاره هم نداشت بخوادخرج بچه هاموبده،خرج دادگاه روبده،منم گفتم بازاین خرجی میده بره هرغلطی خواست بکنه

نه بابا،پدرمن به حدی آدم ارومیه که اصلامثل اون وجودنداره فکرکنم

هووف .همونه مرتیکه پررو شده اگر گوشمالی میداد آنقدر این عنترخان پررو نمیشد بره برا راند دوم بچه دار شدن 

حتما پیگیر مهریه ت باش ننداز پشت گوش .چیزی تو چنتع داره ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببخشیدا این همه دارن راهنماییت میکنن باز میگی نمی تونم بچه هارو بنداز گردنش مهریه ات بگیر دیگه ساده ...

حاضرم جوونیم بره ولی بچه هامونندازم زیردست اینا،فقط دعاکنیدبرام خدابهم صبربده همین

هووف .همونه مرتیکه پررو شده اگر گوشمالی میداد آنقدر این عنترخان پررو نمیشد بره برا راند دوم بچه دار ...

یه خونه داره ثبت رسمی نیست،رستوراناش هم که اجاره ایه وقولنامه هم به نام خودش ننوشته که هیچی به نامش نباشه

یه خونه داره ثبت رسمی نیست،رستوراناش هم که اجاره ایه وقولنامه هم به نام خودش ننوشته که هیچی به نامش ...

همونارو پیگیر باش ..نزار زنیکه همه چیو برداره برا خودش و یک توله هاش