2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180083 بازدید | 1057 پست
انگار داری داستان میگی بازمیعنی وکیل بهت نگفت که هزینه های دادرسی رو توی شکایت قید کنی که شوهرت پردا ...

رای دادن،شوهرمن به دروغ رفت یه اجاره نامه نوشت وگفت خانم من خونشوول کرده رفته تمکین نکرده منم هرچی گفتم اون ول کرده رفته نه من،قبول نکردن که نکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زن اگه بچه داره از شوهرت میتونه بدون اجازه تو عقد دائم کنه با شوهرت طبق قانون متاسفانه طلاق بگیر

همچنین قانونی نداریم الکی راهنمایی اشتباه نکنید

عقد دائم کلا نیاز به اجازه و رضایت همسر اول داره

رای دادن،شوهرمن به دروغ رفت یه اجاره نامه نوشت وگفت خانم من خونشوول کرده رفته تمکین نکرده منم هرچی گ ...

خب مشخص شد کلا داری دروغ میگی

چون تمکین هیچ ربطی به مهریه و طلاق و حضانت نداره

همچنین قانونی نداریم الکی راهنمایی اشتباه نکنیدعقد دائم کلا نیاز به اجازه و رضایت همسر اول داره

تو یه سایت خونده بودم و از مامانمم شنیده بودم که همچین قانونی متاسفانه هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یکم زیادی واضح نیس بنظرتاخه ۸ تا شوهر ! بعد از هشتمی بخوای که ۲ تا باردارشی با صیغه ! بعد زن اول انق ...

آخه شماازچی خبرداری که‌میگی ریلکسم،ازکجامیدونی من چه هاکشیدم.الان بی حس شدم دیگه نسبت به همه چیز

میتونی به بچه ها یاد بدی احترام بیشتری بزارن بهش اقتدار بدین کار خوبی میکنه ازش تعریف کنیدپیشت میاد ...

بابااحترام حالیش نیست که،یه فحش هایی به من میده انگاری من زنش نیستم کلا

تو یه سایت خونده بودم و از مامانمم شنیده بودم که همچین قانونی متاسفانه هست

مامانت ؟ مامانت شد قانون گذار

همچین قانونی نیست مطمئنم نیست

لطفا یکبار به خودت زحمت بده سرچ کن میبینی که همچین قانونی نیست و دیگه هم تا مطمئن نشدی کسیو راهنمایی اشتباه نکن

رابطع داری باهاش؟از کی اینجور کرده اصلا‌...علتش کی بود پرسیدی اصلا

بعضی اوقات،یکسال ونیمه که اونوصیغه کرده،علتش روخودم هم نمیدونم،شوهرمن میگه بایدمن هرچی بهت گفتم فقط بگی چشم منم نمیتونم