2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 160078 بازدید | 1058 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷اگه اینقدر اون زنه رو میخواد باهاش حرف بزن توافقی جدا شید خرج بچه ها رو بده یه خونه هم بده جای مهریه ت . اقلا تو هم بتونی برا دلت با کس دیگه اگه میخوای بری تو رابطه . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه ها گناه دارن سعی کن بد گویی شوهرت را نکنی بچه ها بعد هم به بلوغ ودوره حساس نو جوانی میرسن کا ...

بدگویی نکنی؟ 

یارو زن صیغه کرده دوتا بچه زاییده بدگویی هم نکنه خود بچه ها از باباشون متنفرن یه چیزایی میگید ادم اینجا پراش می ریزه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

مگه  میشه بچه ها رو به تو نده داره زر میزنه وقتی بچه ها نخواند پیش پدرشون باشن هیچ وقت قانون حضانت بچه ها رو به باباش نمیده

مگه نمیگی خیلی بد کتکشون میزنه ازش فیلم بگیر تو دادگاه نشون بده 

بگو شبا نمیاد خونه زنه دیگه ای داره 

مطمعن باش اگر بچه ها نخوان برن پیش باباشون دادگاه حضانت بچه ها رو به تو میده

بعدم جدا شدی میتونی شکایت کنی و خرجیه بچها رو ازش بگیری 

رابطشون محکم نشه!!!

محکم شد وقتی از بچه هاشو تو گذشت که با اون باشه رابطش با اون محکم شد وقتی بچه آورد رابطش با اون محکم شد 

دیگه بود و نبود بچه دوم فرق نداره مگه اینکه هنوز عاشق باشی 

دختر ول کن اون زن بچه های تو رو بزرگ نمی کنه نترس یرو دادگاه بکشونش پیش قاضی بگو حرمتمو شکسته برو حالا که رفته پدرشو بکن تو.... 

برو حقتو بگیر اگه متولد هفتاد و هفت باشی مگه چند سالته حیفی تو بخدا حیفی برا اینکه بشینی خونه منتظر باشی شبایی که اونو نمی خواد بیاد پیش تو 

دلتو به اون شبا خوش نکن نه از رو عشق نه از رو دوست داشتن نه حتی از رو  چیز دیگه ایه می خواد دهنت ببنده اون تو رو نمی خواد 

ببخشید خیلی ببخشید تو قران حلالم که اینا بهت گفتم 

دلم به حال خودت بچه هات سوخت گفتم به خودت بیای تا جوونی تا هنوز فرصت هست بری دنبال زندگیت 

عزیزم امتحان کردم همون لحظه خوبه بعدش دوباره میشه یه آدم دیگه

این کانال تنها مسیر ارامش دوره همسرداری شو که اون کاربر معرفی کرده حتماً شرکت کن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊