2777
2789
عنوان

حق بامن یا شوهر م

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 74 پست
بسیار عالی خوشحالم ک با ادم باسیاست و دانا و باهوشی مث تو همکلام شدم ❤️

ای جانم ممنونم عزیزم خوبی از خودته❤

منم خوشحال شدم منو لایق دونستی و باهاتم صحبت کردی و در میون گذاشتی⚘🍁

گاهی شوهرم میگه نادیده بگیر قوی باش اهمیت نده تو مث اون نباش تو جوری باش حرفاشو انگار نشنیدی

دقیقا درست میگه و همونطور که گفتم‌اگه طاقتشو داری و تو خودت میبینی برو ولی نذار تورو مهره کنه حرفی زد خیلی قشنگ جوابشو بده سکوت نکن چون ادما از سکوت بیشتر سو استفاده میکنن

تو خودت نریز که خدای نکرده دچار مریضی روحی و وسواس فکری بشی ولییییی اگه تو خودت نمیبینی کات کن این رفت و امدو 

وبشین و خیلی قشنگ بدون دعوا باشوهرت حرف بزن بگو من دو تا پیشنهاد برات دارم اولا  تو برام قابل احترامی و تا الانم که سکوت کردم بخاطر تو و وجودته ولی نمیتونم این رفتارای مادرتو تحمل کنم ولطفا درکم کن تو برو ببینش پسرشی مسعولیت داری در قبالش ولی من هیچ مسعولیتی ندارم و داره به شعورم توهین میشه و ممنون میشم منو درک کنی دوما اگه میخای منو کنار خودتو و توی جمع خونوادت داشته باشی و حس مجرد بودن بهت دست نده خاهشا به مادر گوشزد کن و بگو بس کنه این رفتارای زنندشو وتو اینجا به عنوان شوهرم باید از حقم دفاع کنی ازت توقع دارم و جلوی مادرتو بگیری در غیر اینصورت گزینه اولو انتخاب میکنم 

ببین به همین راحتی اونوقته که شوهرته که باید انتخاب کنه چجوری مدیریت و کنترل کنه روابط بینتون رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا منم پابه پاش خرج میکنم .اون رب خریده من گردو وچیزای دیگ . دارم اروم باهاش صحبت میکنم چراباید دا ...

بزار بخره یواشکی زیر قیمت بفروش دروهمسایه برو بکی دبگه بخر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیقا درست میگه و همونطور که گفتم‌اگه طاقتشو داری و تو خودت میبینی برو ولی نذار تورو مهره کنه حرفی ز ...

چون الان توپ تو زمینته و میتونی هر آن که دلت خواست رابطه رو کات کنی و اینجاس که شوهرت به فکر میوفته و کاری میکنه 

دقیقا درست میگه و همونطور که گفتم‌اگه طاقتشو داری و تو خودت میبینی برو ولی نذار تورو مهره کنه حرفی ز ...

بارها گفته من زورم ب مادرم نمیرسه سنش بالاس طرز فکرش قدیمی نمیتونم تغییرش بدم اما انتظار دارم تو تحصیلکرده و امروزی هستی تغییر کنی من از تو توقع بخشش دارم توقع نادیده گرفتن ولی راستش خود شخص من زمانی این مادرشو میبینم انگار قلبمو تمام وجودمو با چاقو تیکه تیکه میکنن میندازنم تو حوض ابلیمو یعنی انقد زجر میکشم باورت نمیشه بدیاش از روز اول میان جلو چشم تا همین پریروز ....من بارها با دل پاک بدیاشو صفر کردم رفتم جلو و بهش محبت کردم اما اون منو هووی خودش میبینه و میگه اگه این نباشش محبت پسرم پول پسرم تمام و کمال برای منه و دیگه اذیت میکنه منم اونقد دل ندارم نادیدش بگیرم بخاطر همینم بنظذم گزینه اولی ک اشاره کردی بهتره 

بارها گفته من زورم ب مادرم نمیرسه سنش بالاس طرز فکرش قدیمی نمیتونم تغییرش بدم اما انتظار دارم تو تحص ...

بگو سنش بالاس ولی زبونش چی زبونشو که میتونه کنترل کنه منتها چون حسادت میکنه نمیتونه جلو زبونشم بگیره.

توقع همسرت تواین مورد که مادرش شماررو میشوره و پهن میکنه منطقی نیس .

بگو من خودمو برا ادمی که ناموسه پسرشه و توهین میکنه و پشت سرم به فامیل حرف میزنه و حرف جابه جا میکنه و من سکوت میکنم چه تغییری بدم من با سکوتم و تو خودم ریختنا این یعنی تغییر به این بزرگی من اگه قرار بود با مادرت زیر یه سقف زندگی کنم بله باید خودمو تغییر بدم ولی وقتی خونه زندگیم جداس و مرتب این خانوم داره توهین میکنه بهترین کار دوری کردنه نه تغییر

دقیقا شما همون گزینه اول رو باید انتخاب کنی چون اینی که در موردش گفتی مو بخ تنم سیخ کرد

خدا خیرت بده خوشحال میشم یکی درکم میکنه ❤️❤️❤️رو سفید بشی ایشالا

عزیزمی گلم❤ درکت میکنم چون من خودمم از طرف خانواده شوهر زخم خوردم واسه همین خیلی ساله رفت و امدو قطع کردم .

ممنونم گلم بابت دعای قشنگت الهی خودت رو سفید باشی به درگاه خدا😍❤🍁

بگو سنش بالاس ولی زبونش چی زبونشو که میتونه کنترل کنه منتها چون حسادت میکنه نمیتونه جلو زبونشم بگیره ...

ممنونم ازت راهنمایی هات مفید بود و خیلی ب زحمت افتادی وقت گذاشتی خواهرانه کمک کردی ایشالا ک خدا بهترینارو سر راهت بذاره دوست عزیزم

ممنونم ازت راهنمایی هات مفید بود و خیلی ب زحمت افتادی وقت گذاشتی خواهرانه کمک کردی ایشالا ک خدا بهتر ...

خاهش دوست عزیزم امیدوارم بتونی تو این راه موفق بشی و شوهرت درکت کنه  و به ارامش قلبی برسی

نه گلم‌ چه زحمتی، رحمتی 

منم از خدا بهترینو برات میخام😇❤

❤️❤️❤️🌹🌹

❤❤مراقب خودت باش عزیزدلم حرص نخور با شوهرت حرف بزن مردا خیلی مامانی هستن ولی شمام معلومه خیلی مهربونی که تا الان دم‌ نزدی حواست به زندگیت باشه مراقب دزدان شادی باش😉😍