الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی میرم خونشون انتظار داره همش مث خر کار کنم یا مثلا کم غذا بخورم یا مثلا هر توهینی بهم کرد سکوت کنم یا مثلا هر فامیل دوست اشنایی میبینه بدگوییمو میکنه از زبونم ب شوهزم دروغ میگه و میخواد منو از چشمش بندازه مثلا میگه زنت بهم گفت گوه نخور درصورتیکه من نگفتم یا هر بار ی چیزی اینجوری میگه یا مثلا میاد میگه دیگران بخاطر زنت طعنه میزنن بهم
وقتی میرم خونشون انتظار داره همش مث خر کار کنم یا مثلا کم غذا بخورم یا مثلا هر توهینی بهم کرد سکوت ک ...
دور از جونت.
ببین اول سعی کن ارتباطتو قطع کنی چون اینجور که معلومه شوهرت زبون نداره ازت دفاع کنه که کار به اینجاها کشیده چون اگه زبون داشت جلو مادرشو میگرفت که انقدر خاطرت مکدر نشه به نظرم خودت از خودت دفاع کن و اگه شوهرت گفت چرا نمیای بگو صلاح نمیبینم جایی برم که عزتو احترام ندارم ولی تو مادرته برو سر بهش بزن همین حرفو که بهش بزنی میفهمه کارد به استخونت رسیده و توان جنگیدن نداری یا به مرور زمان اونم میاد تو تیمت و ازت دفاع میکنه وبه مادرش گوشزد میکنه یا اینکه میره و شمارو تحت فشار نمیزاره
دور از جونت.ببین اول سعی کن ارتباطتو قطع کنی چون اینجور که معلومه شوهرت زبون نداره ازت دفاع کنه که ک ...
مثلا یکی از اقوام شهر دور فوت میکنه منو شوهرم بدبخت میشیم میدونی چرا ....چون شوهرم زن گرفته تنها نباشه منم اگه برم این مادرش حرف درمیاره خبرچینی میکنه دلمو میشکنه نرم هم شوهرم دلش میشکنه میگه من انگار مجردم من دوسداشتم کنار زنم باشم همیشه ....😔💔رابطمون الان سرده و اون مادرش حتی الانم بیخیال نمیشه
دقیقا تو باهوشی مادرشوهرم اصلا پدرشوهرمو حساب نمیکنه و شوهرم تو ذهنش جایگاه همسرشو داره و منو ب چشم ...
قربونت عزیزمممنون.
افرین تورو هوو میدونه ولی سعی کن باهاش وارد بازی روانی نشی البته اگه میخای بخاطر شوهرت گذشت کنی و بری اونجا ولی اگه طاقتت طاق شده خودتو اعصابتو در نظر بگیر