2777
2789

من یه چیزی به مامانم گفنم یه حرف بد ولی یه حرف بد ساده . وسط دعوا از دهنم دراومد و درجوابش مامانم چندتا فحش خیلییی زشت و رکیک داد .

چطوری دوباره به حالت اول برگردم ؟ من دیگه هیچوقت نمیتونم ببخشمش که 

چی کنم ؟ واقعا حالم بده . با کسی هم نمیتونم درد و دل کنم مثلا به دوستام بگم مامانم این حرفو بهم زده ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیدونم موضوع دعواتون چی بوده ولی بازر یکم جو آروم بشه چون الان مامان ات هم‌ احتمالا حس و حالش او ...

اون پشیمون نمیشه . فحش قبلی رو یه ربع پیش داد . جدیدشو همین الان بعد یک ربع داد . 

اصلا دعوای مهمی نبود نه من کاری کردم نه اون . وسط چت کردن دعوامون شد 

مامان من اومده بود دم مدرسه دنبالم ( ۱۸ سالم بود چهارم دبیرستان بودم !! )، چون معطل شده بود بهم چند تا فحش خیلی بد داد و وقتی تو خیابون به گریه افتادم و گفتم چرا اینجوری میکنی گفت هرچی میخوام بمیره صداشو نشنوم این لال نمیشه ...

هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه خیلی دلمو شکست چون بچه نخواسته اش بودم 💔

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

خب مامانه دیگه مامان ما هم وقتی عصبی میشه یه فحش بدی بهمون میده ولی کسی از مامان به دل نمیگیره ک

فحش خیلی خیلی حیلی زشت داده چیزایی که فکر نکنم هرکسی بتونه راحت به زبون بیاره 

اون پشیمون نمیشه . فحش قبلی رو یه ربع پیش داد . جدیدشو همین الان بعد یک ربع داد . اصلا دعوای مهمی نب ...

عجیبه آخه اصولا مامان و بابا بعد از فحش با داد و بیداد پشیمون میشن...

میتونی ایگنورشون کنی؟ کلا سرد برخورد کنی و اصلا نگاه شون نکنی و یه حوری سنگین و مغرور اصلا تو کار خونه کمک نکنی و کوتاه جواب بدی از الان تا وقتی بفهمن اشتباه کردن و معذرت بخوان