2777
2789
عنوان

پنج روز قبل موعدم تیتربتا

105 بازدید | 26 پست

سلام توروخدا اونایی ک اطلاعات دارید راهنماییم کنید 

دیشب یدونه بیبی چک زدم فوری هاله کم رنگ انداخت امروز صبح باز یدونه دیگ زدم بازم سریع هاله زد ولی کاملا معلومه رفتم ازمایش تیتربتازدم عددش۲۲ بود گفت مشکوک ب بارداری بنظرتون باردارم یا نه و باید چیکارکنم جواب قطعی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهی جز صبر نیس. ولی بارداری فک کنم. بذار آخر هفته باز برو آزمایش، یا اگه تحمل داری تا شنبه صبر کنی ...

یعنی بااین عدد ممکنه باردار باشم نمیدونم خیلی نگرانم تاشنبه ک هی نمیتونم عجولم😂

درکت میکنم. قبلا تجربه کردم این حالتو ولی راهی جز صبر نیس

باردار بودین شما بعد بتاتون مثل من کم بود

بنظرت طبیعی ک انقد بتام پایین چون پنج روزتا موعد پریودیم مونده هنوز

باردار بودین شما بعد بتاتون مثل من کم بودبنظرت طبیعی ک انقد بتام پایین چون پنج روزتا موعد پریودیم مو ...

مث شما نبودم. 

ولی چون انتظار زیادی برا بچه کشیدم، میگم حالتو درک میکنم. 7سال منتظر بودم تا بلاخره خدا معجزشو بهم نشون داد. 

پس شک ندارم ک بارداری😍

مث شما نبودم. ولی چون انتظار زیادی برا بچه کشیدم، میگم حالتو درک میکنم. 7سال منتظر بودم تا بلاخره خد ...

عزیزم خدا نگهش داره برات ♥️

ممنون عزیزم هرچی خیره نمیدونم چرا فقط انقد استرسی شدم کاش انقد زود ازمایش نمیدادم

پچرا گفت مشکوکم ولی نگفت با قطعیت ک باردارم

بتا اونم قبل موعدت خوبه بنظرم 

هم اینکه قبل موعدت بی بی چک هاله انداخت عالی یه 

من چندین ماه امتحان کردم حتی یه بار هاله ننداخت و بعد چند روز پریود میومد 

بنظرم میشه به بی بی چک حتی اعتماد کرد 

حالا بمون تا یه هفته دیگه آزمایش بده 

اصلا هم به خودت استرس نده 

خوشحال باش و آروم 

انشاالله که بارداری 

بتا اونم قبل موعدت خوبه بنظرم هم اینکه قبل موعدت بی بی چک هاله انداخت عالی یه من چندین ماه امتحان کر ...

اره منم هیچوقت نشده هاله بندازه جز اینسری 

ممنونم از دلگرمیت عزیزم یکم اروم شدم♥️ ایشالله خدا دامنتو سبزکنه اگ بچه داری برات نگهشداره♥️