2777
2789
عنوان

معاشقه با تماس تصویری

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 69 پست
کجا دو طرفست خانم لخت شده هاا

استارترهم مینونست همچین درخواستی بکنه اون دیگه اشتباه ازخودش بوده

ارضای زن هم خیلی مهمه

درکل شوهرشه ومسئله ای نیست ونبایدحس بدی داشتا باشه بلکه حس خوبیم داشته باشه ولی اگه آرامش نیمیگیره ازاینکارنبایدانجامش بده ومهم آرامش خودشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه کلی جواب داد در جامعه ای که زنای هرزه هرکاری برای مردای متاهل انجام میدن تا کمی خرجشون کنن گاها یه زن مجبور میشه برای رضایت همسرش،

خودمم دقیقا حسی مشابه اسی دارم ومخالفم ولی نمی تونم قضاوت کنم به هرحال 

عزیزم تاحالا دور از اسی نامزدی بهم خورده ندیدی ؟ چقدر مثبت فکر‌میکنید ..ادم لاشی کمه مگه؟

عقد دیگه نامزدی محسوب نمیشه

چه ربطی داره!

همه ممکنه طلاق بگیرند پس بخاطر این قضیه پیش هم لخت نشن؟!

اسی برا خودت ارزش قائل باش. و هیج جوره زیر بار نرو. به این فضای مجازی اعتباری نیستا. از من گفتن!

یه درصد فک کن گوشی شوهرت دست یکی دیگه بیوفته. ببین اون وقت چی کار میخوای بکنی؟!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم تاحالا دور از اسی نامزدی بهم خورده ندیدی ؟ چقدر مثبت فکر‌میکنید ..ادم لاشی کمه مگه؟

اخه اینا نامزد نیستن عقد کردن رسمن زن و شوهرن واقعا نمیتونم فکر کنم یکی عکس ناموس خودشو پخش کنه حتی اگه خدای نکرده بعدا طلاق بگیرن 

استارترهم مینونست همچین درخواستی بکنه اون دیگه اشتباه ازخودش بودهارضای زن هم خیلی مهمهدرکل شوهرشه وم ...

به نظرم خوبه که شوهرش علاقه داره با تصویر خانمش لذت ببره. متاسفانه باحیایی و شرم و خجالت رو برامون اشتباه معنی کردن.

زن و شوهرن دیگه!

اسی نترس ولی یکی بود تو سایت این شکلی بود شوهرش خیلی ناجور بود بعد طلاق گفته بود عکسای خصوصیت رو پخش ...

من اگر همسرم انقدر ادم نا امنی باشه همون فیزیکی هم نمیتونم انجام بدم دیگه ادم حتما یچیزی تو شوهرش دیده جواب مثبت داد 

من اگر همسرم انقدر ادم نا امنی باشه همون فیزیکی هم نمیتونم انجام بدم دیگه ادم حتما یچیزی تو شوهرش دی ...

وای واقعاا

تعجب میکنم این حرفا رو میخونم

چجوری اینقدر بی اعتمادند و جواب مثبت دادند

اسی نترس ولی یکی بود تو سایت این شکلی بود شوهرش خیلی ناجور بود بعد طلاق گفته بود عکسای خصوصیت رو پخش ...

شوهر من آدم خوبیه، از هر نظر کامل قبولش دارم

می‌دونم از روی فشار و دوری ازم خواست...

ولی به هر حال خوشایند من نبود

اتفاقا من ادم خوشبینی نیستم اصلا

فقط تو جامعه ندیدم تا حالا یکی عکس زن خودشو پخش کنه یه جور حرف می‌زنید انگار دوست دختر دوست پسرن شما با شوهرتون هیچکاری نمی‌کنید چون میترسید بعدا پیش دوستاش تعریف کنه یا یواشکی عکس بگیره بعد طلاق پخش کنه؟!

نکن اصلا بهدا میرنه ت سرت میگ دختر خوبی بوده لخت نمی شدی

به زنش میگه؟!چقدر عجیبید ...شما پیش شوهرتون با چادر میخوابید؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من اگر همسرم انقدر ادم نا امنی باشه همون فیزیکی هم نمیتونم انجام بدم دیگه ادم حتما یچیزی تو شوهرش دی ...

منم تعجب کردم ولی هستن متاسفانه ادمای این شکلی 

کاش تاپیکه بود لینک میزاشتم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏