2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 161 پست
حرفاتون واقعا درسته من نمی‌دونم چ خاکی تو سرم کنم

فدات بشم 

گل به سرت بریزی 

این حرفا چیه 

الهی برای همه درست بشه همه چیز 

برای شما هم خدا بهترینها رو قرار بده

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس که دارم میخونم ولی اوضاع مالیم اصلا اوکی نیست

عزیزم آدم بخاطر شرایط مالی خودشو بدبخت نمیکنه حتما یه لقمه نون پیدا میشه خونه بابا اون شرف داره با زندگی با کسی که نمیخوایش و دوسش نداری زندگی متاهلی خیلی سخته اینو وقتی بری داخلش میفهمی

و بازم میگم این حرفا فقط گفتنش راحته من الان خیلی خیلی خیلی تو شرایط بدی ام😭💔

شرایط شما رو ندارم ولی تجربه نشون داده تو یک ازدواج غلط شرایط دختر تو خونه شوهر به مراتب بدتره میخوای تا آخر عمرت تو خونه کسی باشی که علاقه ای بهش نداری و سنش دوبرابر ازت بزرگتره؟

والا عجیبه برام دختر ۱۲ ساله شوهر میدن ولی پسر رو ۲۷ سالگی اگه ازدواج تو سن پایین خوبه چرا پسرا رو ت ...

چون اینجا ایرانه...با این تاپیک واقعا قابلیتشو دارم چندین ساعت گریه کنم

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

عزیزم، تا 10 سال پیش ازدواج تو سن کم، زیاد مشکل نبود. اما تو این دوره زمونه تو این سن ازدواج اشتباه ترین کار مممکنه. 

من جای شما بودم یکم بلند پروازی میکردم. 

شما هر طوری شده باید قوی باشید 

یک زن قوی و اصلا تحت جو اطراف قرار ندید خودتونو

و فقط فقط به دانشگاه فکر کنید

حتی اگر پدرت گفت یا میکشم یا ازدواج

تو باید بگی من حاضرم بمیرم ولی الان ازدوتج نه

تو باید هدفت دانشگاه باشه ،رتبه یک نه ولییی باید بری. 

باید تا دانشگاه صبر کنی. 

تو تلگرام پر ازز فیلم و کتاب های کنکور و مدرسه.... 

خواهش میکنم عادی نباش

خواهش میکنم به فکر 15 سال بعد باش.. 

تو این دنیا اگر فقط به فکر خودت نباشی باختی. 

تودوست داذی 15 سال بعد با همین مرده تو یک خونه 60 متری و کوچک با بحث و جدل اونم هر روز، درگیر خواهر شوهر و گیر 2 تومن پول از شوهرت که بده یا نده و... باشی 

یا 15 سال بععد تو دستت به دهنت برسه، بری سرکار و با چشم باز شوهر کنی؟ 

من یکی رو میشناسم باباش معتاد و هر روز تو خونه دعوا بود و کلا بابای هم زنشو وهم اون بچه رو میزد و وضع مالی خوبی نداشتن. 

اما پسر درسشو کن، دندون قبول شده

الان داره کار میکنه، بیا و ببین.... 

قطعا اینم میتونست ول کنه بری مثلا تو مغازه یا کارگری کنه.... 

تو باااایددد قوی باشییی و تحت هر شرایطی فقط به فکر خودت باشی 

نه حرف بقیه 

قطعا اگ تو درس بخونی قرارش همنی پدر و مادرت خوشحال میشن. 

مگه هزینه مدرسه دولتی چقدره؟

وضع مالی شونم اگ خوب نباشه ولی حداقل خانواده که باید شما را تا دوازدهم مدرسه بفرستن یا نه؟؟؟؟ 

حداقل تا اونموقع صبر کنن عزیزممم

عیب نداره؟!🥲💔

نه چون درس بخونی کار کنی مستقل شی پولدار شی همش جبران میشه

میدونم شرایطت سخته ولی فقط ۳ سال مونده تا یه اینده ی قشنگ

معلمی  قبول شی از همون دوران دانشجویی بهت حقوق میدن

🩵🦋

خواستگار بهتر نداری؟؟بیمه داره؟؟خونه چی؟؟؟

چرا یکی بود خیلی خیلی سرتر بود فروشگاه بزرگ لوازم خانگی داشت تو همدان منه خاکبرسر پارسال ردش کردم فقط بخاطر اینکه اون موقع فقط بفکر درس بودم

نه

اونم نه

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

سلام دختر خوب اگر کسی رو میشناسی که هنری در روستاتون یاد داره و درامد داره باهاش کسب میکنه از نظرم پ ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون عزیزم ولی اینجا هیچی نیست مگه اینکه برم سیب زمینی پاک کنم که آبروم میره

الان ازدواج نکن. عزیزم درس هاتو خوب بخون و دانشگاه فرهنگیان برو و قشنگ خانم معلم شو..... چون رشته ها ...

خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم ولی فرهنگیانم قبولیش سخته ها البته فک نکنم تا اون موقع دووم بیارم

اختلاف سنی تون دوازده ساله و زیادهاصلا پسر فهمیده ای هست و پول خرج کن هست؟ خونه چی ؟خونه ی جدا از ما ...

خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم ولی هیچی ازش نمیدونم خونه و اینام ندازه