2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم عاقلانه بشین یه گوشه بهش فکر کن اولا نمیشه همینجوری هیچی از پسره نمیدونی بری باهاش ازدواج ...

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم که وقتتو گذاشتی و راهنماییم کردی چشم حتما به حرفاتون فکر میکنم🥲💔

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

اسی اینو بهت بگم الان فقط فکرت پوله اما بعد ازدواج به غیر پول هزارتا فکر و دردسر دیگه داری حداقل با ...

خیلی خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون گلم چشم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

چرا یکی بود خیلی خیلی سرتر بود فروشگاه بزرگ لوازم خانگی داشت تو همدان منه خاکبرسر پارسال ردش کردم فق ...

یکی میاد ک خوبه قبولش کن 

من درکت میکنم منم دختر روستام 

منم خواستگار نداشتم تا زیر ۳۰ الان هم ک میان یا معتاد یا سابقه خودکشی داشتن الان ۳۶سالمه و بیکارم 

به عنوان یه دختر ۱۷ ساله بهت میگم درس بخون اونقدری بخون که از روستا بری یه دانشگاه تو شهر اون موقع که افراد خیلی مناسب و میبینی با خودت نگو من امکانات ندارم پول ندارم تو درس بخون اونقدر بخون که نمی‌گم پزشکی مثلا ولی پرستاری دبیری و.. قبول بشی واسه ازدواج ببین الان واقعا ک . خلی محضه ازدواج من حتی لباسایی که دوسال پیش می‌پوشیدمو قبول ندارم چه برسه به شوهر