2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 161 پست
چرا دخترا فقط میخوان ازدواج کنن دقیقا چی داره خب درس بخون شغل داشته باش بعد ازدواج کنسن 15 سال چیه د ...

مجبورم بخدا وگرنه حالم از ازدواج بهم میخوره حتی بهش فک میکنم می‌خوام بالا بیارم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

وای توروخدا ببخشید ناراحتت کردم 😭💔

عزیزم قول بده خوب زندگی بکنی...به یادت هستم و برات دعا میکنم

چه پایه ای هستییی

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلیا رو دیدم تو روستا بودن یا اصلا تو شهر بودن و وضعیت مالی خوبی نداشتن ولی درس خوندن و رشته ...

اینی که میگی برای پسرا بیشتر اتفاق میوفت همسر خودم بچه روستاست درس خوند الان کارمند شد  و کلا شرایطشو تغییر داد 

ولی یک پسر روستا راحت میتون بر خاستگاری یک دختر تو شهر 

ولی دخترای روستا معمولا بعد از درس باید برگردن روستای خودشون تو روستا هم جمعیت کم و واقعا مورد ها محدود هست وقتی بر می‌گردن مورد هم شانشون پیدا نمیشه 

اینی که میگی برای پسرا بیشتر اتفاق میوفت همسر خودم بچه روستاست درس خوند الان کارمند شد و کلا شرایطش ...

نه اینجوری هم نیست من خودمم روستا هستم ولی دخترا معمولا همون دانشگاه ازدواج میکنن اتفاقا من خیلی کم دیدم که دختروپسر از یه روستا با هم ازدواج کنن

نه اینجوری هم نیست من خودمم روستا هستم ولی دخترا معمولا همون دانشگاه ازدواج میکنن اتفاقا من خیلی کم ...

نمیدونم روستای همسر من که اینطوریه اکثرا با آشنا ازدواج میکنن تو کل عروسای خانواده همسرم فقط من آشنا نیستم و یکی دیگه 

خاله همسرم که اومده بودن خاستگاری میگفت من سن کم ازدواج کردم چون جایی که ما بودیم همه همین بودن بعد ازدواج ادامه تحصیل داد بود لیسانس گرفت بود البته همسرش هم ادامه تحصیل داد بود و کارمند 

سلام عزیزم به حرف خواهرانه من خوب فکر کن بشین درستو خوب بخون انشالله بهترین رشته فبول بشی شاغل شدی بعد به فکر ازدواج باش باور چشم به هم بزنی باتلاشت به همه این موفقیتا میرسی خودتو از چاله تو چاه ننداز

سلام عزیز‌جان

لطفا حتی اگر قصد ازدواج هم داشتید،همه موارد رو در نظر بگیرید.

اخلاق،ایمان،ظاهر،شخصیت،خانواده،وضعیت مالی و...

خصوصا اخلاق و خانواده طرف مقابل

مشاور هم تونستید برید.

حتی شده مجازی صحبت کنید