2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج تو پونزدع سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به هیچوجه  این کارو نکن 

از چاله داری میافتی تو چاه

از کجا معلوم زندگیت از اینی که هست بدتر نشه  

تو که سنی نداری   میدونم تو سختی هستی 

ولی همه ما ادما هر کدوممون بنوعی تو سختی وفشار هستیم

این خاصیت زندگی تو این دنیاست  

دور ازدواجو خط بکش   سعی کن از مشکلات فرار نکنی باهاشون بجنگ تا پیروز بشی

میدونم دشواره ولی به درست اوامه بده  برو دانشگاه 

شاید بتونی شرایط بهتری رو برای خودت رقم بزنی  

اشتباه محض اگه ازدواج کنی هزاران برابر بدتر پشیمون میشی اگه شده گدایی کن ولی درستو بخون

اتفاقا به فکر گدایی هم بودم اینجا ام تاپیک زدم ولی همه گفتن تو روستا نمیشه و شناسایی میشم من حتی گدایی هم نمیتونم کنم ای خدا

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀

میگم تو روستای شما اگه پدرا نون ندارن بدن بچه هاشون بخورن چرا بچه دار میشن که از ترس یه لقمه غذا تو 12 سالگی یه لگد بزنن در باسن بچه بگن گمشو خونه خونه شوهر؟

بعدشم ازدواج بخاطر فرار از خونه پدر پریدن از چاله به چاهه اینجوری تا اخر عمرت باید بسوزی بسازی بااین فرهنگتون هم بعید میدونم طلاق هم بتونید بگیرید اگه زندگی خوب نباشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

وا درساتونو ادامه بدین خیلیا شرایط بدتر از شما موفق شدن ازدواج یعنی مسئولیت15 سالگی سن نوجوانی هست و ...

ولی الان خیلی خیلی تو شرایط بدی ام من حتی تو حسرت ی لباس موندم نمیدونم دیگه چجوری ادامه بدممم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀