2777
2789

بنظرتون به خودشم بگم یا اول عجله نکنم برم مشاور ؟ بعد دلم میخواد از پیشش برم خونه مادرم ولی خونه مادرم از سرکارم دوره خیلی سخته رفت و امد چکار کنم ؟

چرا شماها آخرین راه حل ممکنو همیشه در نظر میگیرید اخه😐

طلاق آخه 

این همه راه هست گه مشکلتو رفع کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته سردی همسرتون

از روز نامزدی تا حالا رفته رفته سرد شده بهش میگم میگه مشکل از اخلاق خودته بهم احترام نمیذاری هیچوقت به حرفم گوش نمیدی و .. بهشم میگم بیا بریم مشاوره نمیاد نه بغل میکنه نه حرف محبت امیز نه هیچی مگه من برم سمتش یکمم نزدیک بشه

فقط به خاط سردی میخوای طلاق بگیری؟ هیچ مشکلی دیگه ی ندارید؟

چون میخواستم بچه دار بشم حالا میبینپ هنوز ۴ ساله ازدواج کردم اینطوره دیگه بچه دار بشم اون بی گناه عاقبت ما چی میشه با اون 

از روز نامزدی تا حالا رفته رفته سرد شده بهش میگم میگه مشکل از اخلاق خودته بهم احترام نمیذاری هیچوقت ...

پس الکی وقت خودتون تلف نکنین زیر یک سقف مشترک الکی اقدامات هاتون کنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

از روز نامزدی تا حالا رفته رفته سرد شده بهش میگم میگه مشکل از اخلاق خودته بهم احترام نمیذاری هیچوقت ...

باور کن خیلیامون همینیم مشاوره هم بری حتما میگه بخاطر فشار کاری و مسئولیت اقایونه