2777
2789
عنوان

با ی مرد متاهل در ارتباط بودم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 77 پست
نه منظورم اینه اون آقا دروغ می‌گفته که با همسرم مشکل دارم و مریضم و این حرفاهمه همینو میگن

ن اینو دیگ راست گفت سرطان داشت

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته اسی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
میخواست جدا ش؟؟؟؟؟ متاهل بودە دیگەدلت برا مرد متاهل نسوزە ک کارما سرت میارە بعدا

نمیدونی چقد گیر داد 

اصن سیمکارتمو برداشته بودم

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

طعنه زد بهش

برای این موضوعات طعنه لازم نداره ،باید اگاهی اون شخص رسوند ک دیگه تکرار نزاره پیش بیاد 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
بعضی مردها خیلی نامرد و عوضی ن

خیلی خیلی 

حالا میفهمم اون زن بیچاره چرا ول کرده بود بعد ۱۲،۱۳ سال زندگی مشترک

ن اینو دیگ راست گفت سرطان داشت

اگه واقعا سرطان داشت، باید یک تلنگر می بود براش که درست رفتار کنه، نه اینکه خیانت کنه و حتی قصد کشتن همسرش را داشته باشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه واقعا سرطان داشت، باید یک تلنگر می بود براش که درست رفتار کنه، نه اینکه خیانت کنه و حتی قصد کشتن ...

خدا منو ببخشه ک اینو میگم ولی من فکر میکنم بیماریش هم کارمای کاراش با زنشه 

بخدا ادم تا خودش متاهل نشه اصلا درک اینو نداره که بامتاهل نباید بره تو رابطه.

اسی مجرده و این موضوع رو درک نمیکنه.

من خودم این دوره رو گذروندم

الان که متاهلم این  چیزارومتوجه میشم که واقعا خوب نیست

انسانی نیست

بخدا ادم تا خودش متاهل نشه اصلا درک اینو نداره که بامتاهل نباید بره تو رابطه.اسی مجرده و این موضوع ر ...

اصلا این زن و شوهر از هم متنفر بودن 

نمیدونی من چی میگم 

تا اخر خط رفته بودن 

فقط سر مهریه مجبور شد برگردونتش

اون حتا ارزوی مرگشو میکرد بخدا میگفت میخام ی میلیارد بدم یکی زیر بگیرتش با ماشین

کسی که نسبت به زنی که باهاش چندین سال زندگی کرده همچین فکر و رفتاری داره و بهش خیانت میکنه

انتظار داشتی برای تو یک پارتنر خیلی خوب باشه؟ حتی اگه کات هم نمیکردی و حتی زنشم طلاق میداد و تو رو می‌گرفت فکر میکردی خوشبخت میشدی؟ 

حس نمیکنی این کار از چاله تو چاه افتادنه؟

لاااایک نکنننن😤