2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 134 پست
اون ودکا ها اصل نیس پلمپو باز میکنن توش قزص قاطی میکنن بخاطر گیرایی وگرنع اونی که خارجیا میخورن اینق ...

من که درکل نمیخورم ولی به ودکا و اینا سالی یبار نه نمی‌گم البته حق باشماس ولی بندر اصلش گیرمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصا اونایی ک فحش زیر کمر ک مربوط ب اقایونه رو هم میدن و لاتی حرف میزنن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

صدای من مثل مرداست ولی من هیچی نمیکشم 😂

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ندارم بخدا اصلا بلد نیستم باز ولش کن فوقش رفتم ازم یاد کنید

باشه

کاربریت یادم میمونه

اگه دیدم نیستی مراسم یادبود برات برگزار میکنیم

یا نهایتا پنجشنبه‌ای خیرات حلوا🤭

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

متوجه منظورتون نشدم اینایی که گفتید برای خانم ها ساخته نشده برای آقایون ساخته شده؟همون اندازه که زن ...

زن لطیف تر و ظریف تره واقعا بهش نمیاد از دهنش دود بیاد بیرون

اما ب مرد میاد اتفاقا جذابم هس

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔