2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 134 پست
چون اینا مساعلیه که رو کل جامعه تاثیر گذاره و همه رو به فساد میکشه اگه مسلمان واقعی باشن نباید بخورن ...

فساد واقعی رو اونایی کردن که باعث شدن مردم شب تا صبح سگ دو بزنن اونایی کردن که گفتن حجاب بعد خودشون لخت تو لخت عروسی  میگیرن فساد واقعی کسی کرده که یه کیلو موز کرده 300بعد یارانه ده ساله همینقدره فساد واقعی اونایی کردن که ب اسم حرام حلال چوب کردن تومون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فساد واقعی رو اونایی کردن که باعث شدن مردم شب تا صبح سگ دو بزنن اونایی کردن که گفتن حجاب بعد خودشون ...

واقعا؟کدوم شهری موز ۳۰۰تومنه؟

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
همش ۱ و نیم میلیارد مسلمون داریم ۸ میلیارد جمعیت جهانه مگه همه یا مسلمونیشون کامله یا ناقص،نمیتونن ک ...

خوب همیو میگم مگه کشور ما بجز یه درصد کمیش که ادیان دیگست بقیه همه مسلمون نیستن..خوب چرا اینقدر رواج داره اگه قبول ندارن قران رو که توش واضح نوشته مشروب نخورید برن دینشون رو عوض کنن بعد بخورن نه مث یزید که میگفت مسلمونم مشروب میخورد سگ بازی زن بازیم میکرد یعنی مثلا خلیفه مسلمین بود

خوب همیو میگم مگه کشور ما بجز یه درصد کمیش که ادیان دیگست بقیه همه مسلمون نیستن..خوب چرا اینقدر رواج ...

شما ازکجا میدونی دینشون چیه؟ازتک تک میپرسی مگه دین اون چیزیه که مطابقش رفتار میکنند

خوب همیو میگم مگه کشور ما بجز یه درصد کمیش که ادیان دیگست بقیه همه مسلمون نیستن..خوب چرا اینقدر رواج ...

شما تک تک رفتید دم در خونه ۹۰ میلیون آدم پرسیدید عقایدتون چیه؟یا رفرنستون اون تفتیش عقاید تو کارای اداریه 

من خودم به شخصه به عنوان ایرانی بی دینم

برادرام هم همچنین،دوستان ساکن ایرانمم همچنین و خیلیای دیگه 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

فساد واقعی رو اونایی کردن که باعث شدن مردم شب تا صبح سگ دو بزنن اونایی کردن که گفتن حجاب بعد خودشون ...

درست میگی اونا فاسدن من طرفداری از اونا نمیکنم ولی اینا هم فساده اگه اونایی که میگی لخت شدن عروسی گرفتن مسلمان واقعی بودن هیچوقت اینکارو نمیکردن اونا هم باساده انگاری گناه به اینجا رسیدن من میگم چیزی که خدا منع کرده ساده نگیریم که عادی بشه این اقآیون دو رو رو میبینیم که از بقیه چیزا نباید زده بشیم امثال سردار سلیمانی و حاجی زاده رو چرا نمیبینیم

چه تاثیری اخه

یه مست تو خیابون به پست خودت یا بچت بخوره بهت تجاوز‌کنه تحت تاثیر قرار‌نمیگیری؟؟؟

یه مست با ماشین یا موتور بزنه بهت داغونت کنه تحت تاثیر قرار نمیگیری؟؟؟

به بچه که الکل مصرف میکنه تو‌مدرسه بیشنه کنار دسن بچه ت از کثافت کاریهاش بگه تحت تاثیر قرار نمیگیره؟؟؟

واقعا نمیفهمین یا خودتون رو به نفهمی‌میزنین

اتفاقاً این چیزا به من مربوطه یعنی به همه مربوطه ما تو یه جامعه داریم زندگی میکنیم همین چرت و پرتا ر ...

چیو به چی ربط میدی مغلطه میکنی تجاوز چه ربطی داره به سبک زندگی  دخترای دیگه داره؟؟؟!!!!

طرف دلش میخواد اینطوری زندگی کنه به منو شما ربط نداره ما اگه خوبیم برای خودمون خوب باشیم سرمون به کار خودمون باشه نه تو زندگی مردوم

دین فقط انسانیت نون دلتو بخور حاجیییی

مهربون  باش بدی نکن دلسوز باش  خیانت نکن رفتارات حیوان گونه نکن  دروغ نگو. حسادت نورز 

شکر کن بابت داشته هات ببین چطور زندگیت فوق العاده شه

شما ازکجا میدونی دینشون چیه؟ازتک تک میپرسی مگه دین اون چیزیه که مطابقش رفتار میکنند

اونایی که تو مراسمات مذهبی اسلامی شرکت میکنن و نماز میخونن دینشون چی میتونه باشه بودایی؟؟ بعدم از اون ور میرن از اینا میخورن

شما تک تک رفتید دم در خونه ۹۰ میلیون آدم پرسیدید عقایدتون چیه؟یا رفرنستون اون تفتیش عقاید تو کارای ا ...

اگه بی دینین من روی صحبتم با شما نیست و صحبتی با شما ندارم هیچ اجباری در دین کسی نیست انتخاب  شخصیه ولی اونی که نماز میخونه مشروب میخوره و میگه مسلمانم مشروب میخوره قضیه اش با بی دین فرق داره