2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 134 پست
ببین خیلیا نمیدونن چی میخان

مردم ما با سرود‌های بیگانه‌دوستی صدا و سیما اشکی میشن

با دروغای اکسپلوری متعصب😂😂😂

برای خواسته‌هاشون ارزش قائل نیستن که جناب برو تحقیق کن مطالعه کن یه خواسته‌ی ثابت و عقلانی داشته باش.

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همین بود دیدی اجاره خونه هارو..یکی عروسی کنه داماد خونه نداسته باشه آوارن که الان یک سوم مردا خو ...

اره عزیزم پارتنرم تو کار ساخت و ساز و املاکه همش میگه دلم میسوزه برا مردم میگه مردم ندارن قیمتا نجومیه واقعا

من امروز آزاد شدم فک کنم تا فردا باز یکماه تعلیقم

اینقدر بخاطر حرفای سیاسی تعلیق شدم

فقط یک بار برای حرف غیرسیاسی تعلیق شدم

و گرنه مابقی همه سیاسی

آخریش یه ماهه بود که بعد آزادی تایپک زدم لطفا منو توی تایپکای سیاسی راه ندین😅

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

مردم ما با سرود‌های بیگانه‌دوستی صدا و سیما اشکی میشنبا دروغای اکسپلوری متعصب😂😂😂برای خواسته‌هاشون ...

دقت کردی اکثر مردم کل اطلاعاتشون از اکسپلوره ؟ 😂

همش اطلاعات الکی میگیرن تهشم یه تحقیق نمیکنن

یسریاهم که اصلا منطق حالیشون نیست

یعنی از عمد نمیحخوان قبول کنن

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

اینقدر بخاطر حرفای سیاسی تعلیق شدمفقط یک بار برای حرف غیرسیاسی تعلیق شدمو گرنه مابقی همه سیاسیآخریش ...

من سه روز آزادم یکماه تعلیق حالا دقت کن ببین کی گفتم نمیتونم جلو زبونمو بگیرم

خواهید دید؟انشالا که خواهید دید قطعا .کار مهم تر یادگرفتن چیزایی هست که شماها حرام میدونید و خوشایند ...

خوب مشخصه دیگه کسی که اینقدر با وقاحت حرف بزنه کی هست و چی هست برو به همون کارات برس برا یه عمر فوقش ۷۰ ساله

نه بابا عرق دویس تومنی کجا ودکا ۱۵تومنی کجا آشنا داشته باشی برات ارزون ترمیارن

اون ودکا ها اصل نیس پلمپو باز میکنن توش قزص قاطی میکنن بخاطر گیرایی وگرنع اونی که خارجیا میخورن اینقد درصد الکلش بالا نیس خیلی سختو کم بتونی اصل پیدا کنی دست سازا الان سالمترن یمدتم که کشته میدادن اون یکیا ولی درکل من اصن دوسندارم نمیپسندمش

دقت کردی اکثر مردم کل اطلاعاتشون از اکسپلوره ؟ 😂همش اطلاعات الکی میگیرن تهشم یه تحقیق نمیکننیسریاهم ...

چون برای آنچه که بهش معتقدن احترام قائل نیستن

نمیدنن عقاید و باورهاشون زندگی و رفتار و حرفاشون رو میسازه

من برای تک‌تک عقایدم تحقیق کردم مطالعه کردم تا به این نتیجه رسیدم

اما منبع نصف حرفای ایرانی‌یا یا صداوسیمای دروغینه یا اکسپلور خیالی

همین چندوقت پیش یکی تایپک زده بود ایران باستان آتش پرست بودن. منبعش چی بود حالا؟ اکسپلور

نمیفهمه اون زمان ایرانی‌یا از اول یکتاپرست بودن و آتش رو از عناصر مقدس طبیعت میدونستن

من سه روز آزادم یکماه تعلیق حالا دقت کن ببین کی گفتم نمیتونم جلو زبونمو بگیرم

درکت میکنم به شدت

زاپاس روزای تعلیقی داشته باش