2777
2789
عنوان

وای چقد از این دخترایی که تو اینستا با مش روب فاز میگیرن بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من چه رو یاد بگیر حتما

اتفاقاً این چیزا به من مربوطه یعنی به همه مربوطه ما تو یه جامعه داریم زندگی میکنیم همین چرت و پرتا رو گفتید و هی به تو چه به من چه کردید که وضع شد اینجوری 

طرف رفته به یکی تجاوز کرده یه عده مثل تو میان میگن به تو چه به من چه ، درحالی که اصلأ نمیدونید کجا به کار میبرن این جمله رو 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

متوجه منظورتون نشدم 

اینایی که گفتید برای خانم ها ساخته نشده برای آقایون ساخته شده؟همون اندازه که زن قلیونی خزه مرد قلیونی ام خزه 

نمیدونم چجوری تو دید شما مرد قلیونی و سیگاری مشکلی نداره اما زنش اخ اخ پیف پیف😂

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

متاسفانه حرفات باهم تناقض داره

کجاش تناقض داشت ؟

گفتم سالی ماهی یه بار درست و حسابی بخورن عب نداره ولی اون ادا های مسخره چیه درمیارن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اتفاقاً این چیزا به من مربوطه یعنی به همه مربوطه ما تو یه جامعه داریم زندگی میکنیم همین چرت و پرتا ر ...

خب حالا بر فرض کن بهت مربوط میشه

چه کاری از دستت بر میاد؟😂

متوجه منظورتون نشدم اینایی که گفتید برای خانم ها ساخته نشده برای آقایون ساخته شده؟همون اندازه که زن ...

عزیزم چیز بد برای همه بده چه مرد چه زن،ولی به نظر من ارزش زن خیلی بالاتر ازاین حرفاست

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
کجاش تناقض داشت ؟گفتم سالی ماهی یه بار درست و حسابی بخورن عب نداره ولی اون ادا های مسخره چیه درمیارن

مشروب مشروبه دیگه چه فرقی داره🤷🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

چون اینا مساعلیه که رو کل جامعه تاثیر گذاره و همه رو به فساد میکشه اگه مسلمان واقعی باشن نباید بخورن ...

همش ۱ و نیم میلیارد مسلمون داریم 

۸ میلیارد جمعیت جهانه 

مگه همه یا مسلمونیشون کامله یا ناقص،نمیتونن کلا مسلمون نباشن؟😂😭