2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 37 پست
قرص و دارو فایده نداره من خوردم تازه کلیه درد گرفتم ولی این پودره خیلی خوبه حتی از میوه و آجیل و شیر ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم اگه گرفتی و راضی بودی برام دعا کن خیلی مشکلات تو زندگیم دارم

چشم عزیزم..امیدوارم خدا گره از مشکلاتتون باز کنه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

ممنون گلم ولی حتما هم امشب برو از داروخانه بپرس و مشکل ات رو بهش بگو و این لیدی میل رو بگیر خیلی خوب ...

چشم🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

چشمت بی بلا گلم آن شالله نی نی سالم و صحیح به دنیا میاد فقط خیلی غصه نخور من این قدر گریه کردم توی ا ...

دیگ پیش اومد من قبل بارداریم همه چی نسبتا خوب بود باردار ک شدم اوایل استرس جنگ بود بعدشم مشکلات خانوادگی از زمینو زمان بارید سمتمون طفلی بچم شانس نداشت بارداری ارومی نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

دیگ پیش اومد من قبل بارداریم همه چی نسبتا خوب بود باردار ک شدم اوایل استرس جنگ بود بعدشم مشکلات خانو ...

مثل بچه من زبان بسته یک هفته بعد جنگ به دنیا اومد این قدر گریه کردم حالم بد بود با شوهرم هر روز دعوا داشتیم و کتک کاری 

خیلی دوران بدی بود الان روش تاثیر گذاشته خیلی عصبیه و گریه میکنه 

الان به اون دوران فکر میکنم میگم کاشکی این همه گریه نمیکردم