امروز رفتم دکتر گف بچت اصلا رشد نداره😭😭 قبلا هم گفته بودن خون رسانی ب جفت ضعیفه و آ اس میخوردم الان دیگه سی هفته ام میترسم مشکلی پیش بیاد اخه تو این ماه مشکلاتی داشتم ک زیاد گریه کردم و ناراحت بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه وضع مالیات اوکیهروزی یدونه بخور اگه اوکی نیست زیاد یدونه رو دو روز بخور آجیل بخور پسته خام اینا ...
ممنون عزیزم بخدا انواع میوه و مغزیجات اینا همه چی میخورم طفلی شوهرم با اینک این ماه از کار بیکار شده پسته و بادوم گردو اینا همه چی میخره ولی مشکل خونرسانی ب جفته😥😥
کاش همینو دکتر نوشته بود یه نایلون پراز دارو نوشته یکو ششصد شدن ولی این پودر نیس
قرص و دارو فایده نداره من خوردم تازه کلیه درد گرفتم ولی این پودره خیلی خوبه حتی از میوه و آجیل و شیرینی بهتره از تو بهداشت بپرس حتما استفاده کن خیلی خوبه