2777
2789

همه جارو آشوب میکنم 

من دوست ندارم هرچی هم غیر مستقیم میگم باز کار خودشو میکنه به بهانه اینکه میخوام برات مرتبشون کنم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این بار مستقیم بگومامان خداوکیلی بهم نریز اون روز دوساعتبعدرفتنت تازه دستم بندشد داشتم مرتب میکردم ....شوهرمم شاکی شد که چرانیومدم پیشش و سرم ب کارگرمه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان منم چون شاغلم و دو تا بچه دارم تا وارد خونم میشه شروع می کنه تمیز کاری از محبتشه ولی من خوشم نمیاد مامانم خونم کار کنه دوست دارم بنشینه پذیراییش کنم ولی مگه گوش میده منم حرص می خورم 

مامان منم چون شاغلم و دو تا بچه دارم تا وارد خونم میشه شروع می کنه تمیز کاری از محبتشه ولی من خوشم ن ...

دقیقااا منم عین شما دوست دارم بشینه حرف بزنیم چیز میز بیارم براش ولی از لحظه ای ک میاد شروع میکنه به کار کردن

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

دقیقااا منم عین شما دوست دارم بشینه حرف بزنیم چیز میز بیارم براش ولی از لحظه ای ک میاد شروع میکنه به ...

مثل من اینقدر حرص می خورم اصلا احساس کوچک شدن بم دست می ده ولی مگه ول می کنه کار همیشگیشه می دونم از مهربونیشه ولی من حرص می خورم