2777
2789

این دخترمم ناخواسته بود 

ولی الان عاشقیشم وضعیت مالیمون خیلی بده 

خونه نداریم فقط یه ماشین داریم 

ولی از هر لحاظ دخترم تامین میکنیم از هر دری باشه 

این وسط خیلی ترس دارم ترس اینکه وضعیت مون درست نشه بچم تنها بمونه و تک فرزند باشه 

همیشه هم گلایه می‌کنه میگه بقیه بچه ها خواهر بردار دارن چرا من ندارم 

منم باهاش حرف میزنم یکم آروم میشه 

🥲خیلی دوست داشتم دخترم یه بردار هم داشته باشه 

ولی خب فک نکنم بشه تا آخر عمر وضعیتمون تغییر نمیکنه هعی😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که بعد بیست و خورده ای سال هنوز دارم به مامان بابام گله میکنم و هرروز گریه:) آخه منم یکیو می‌خوام باهاش حرف بزنم نه؟

اونام میگفتند ما وضعمون خوب نبود خواستیم برات کم نزاریم

از ی طرفم دوستم تک دختر راضیه خوشحال خواهر برادر نداره

آدما متفاوتند بستگی به دخترت داره رابطش با خاله عمه فامیل تو چجوریه؟

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

عزیزم اراده کنی بیار بچه برکت داره در کنارش تلاش کن منم آوردم و الان خوشحالم خداوند از فصل خودش بی ن ...

نمیتونم با این فکرها یه بچه طفل معصوم رو بدبخت کنم که ما به زور از پس هزینه های زندگی برمیایم

انقدر پول داری اگه دو تا بچه هات همزمان دندون شون درد بگیره بتونی ببری درست کنی؟ الان هر عصب کشی کم کم ۸ تومان با روکش ۱۵ تا ۱۷ تومان پولشه

داری این قدر ؟ 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منی که بعد بیست و خورده ای سال هنوز دارم به مامان بابام گله میکنم و هرروز گریه:) آخه منم یکیو می‌خوا ...

دخترمم همینو میگه 

تو خانوادمون همه خواهر بردار دارن اینم ازم گله می‌کنه که چرا من تنهام 

با خاله و عمه هاشم خوبه