2777
2789
18 سالمه اتفاقا تو سن زیر 17 آدم از حجاب بدش میاد فکر کنم

من حدود 20 از شرش راحت شدم یکی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده 

برات توصیه ندارم که سر کنی یا نه 

اما اینو بدون اگه سر کردی بعدها برداشتن خیلی راحت نیست پس خوب به تصمیمت فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی و دل خوش ...‌. مطمئن باش اطرافیانت هم تحت تاثیر قرارمیگیرن .... زندایی من چهار سال پیش چادری شد بعد خواهراش و زن برادراش هم چادری شدن ... زندایی من اصلا هم دفاع از حجاب نکرده بود و حرفی بهشون نزده بود فقط خواهراش وزن برادراش که به شدت قرتی بودن چادری شدن واصلا آرایش هم نمیکنن 

امضاتون 😊😊😊😊😊😊😊🌹🌹🌹🌹🌹🌹

❤️❤️❤️❤️❤️موفق باشی عزیزم😍🙏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من حدود 20 از شرش راحت شدم یکی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده برات توصیه ندارم که سر کنی یا نه اما ای ...

چون فکرمیکنم ازروی اجباربوده درسته؟

مث جاری من توخانواده مذهبی بود از ده یازده سرش کرد تا سه چهارسال پیش کنارگذاشت کامل...

ولی من برعکس بودم همه چی تن کردم وتجربه کردم باشوهرم دوست شدم اومدجلو وتومسیرش قرارگرفتم وانتخاب کردم

انتخاب شمام قابل احترام ❤️

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

منم ۱۸ سالم بود چادری شدم🥰

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مطمئن باش بهترین تصمیم زندگیت میشه

پیشاپیش مبارک عزیزم 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

اکثرا تو تو سن نوجوانی و جوانی یکبار تصمیم گرفتیم چادری بشیم و حجاب کامل داشته باشیم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

برعکسه من خودم تا ۱۵ سالگی حجابی بودم از بعد ۱۵ آدما از حجاب بدشون میاد 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من حدود 20 از شرش راحت شدم یکی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده برات توصیه ندارم که سر کنی یا نه اما ای ...

یادمه به بچه هایی که دانشگاه میرفتن بعضیا اون اول توصیه میکردن که اگه از الان سرت کنی بعدا سخته برش داری، این حرفت منو یاد اونا انداخت. چادر برداشتنش اصلا سخت نیست اتفاقا، نگه داشتن و داشتنش سخته

من تاپیک قبلیت هم نظر گذاشتم ولی جواب ندادی 

من گذشته ی توام 

بخاطر کسی عوض نشو اشتباه نکن 

من دارم از چندسال بعد بهت راه رو نشون میدم 

این کار رو نکن اشتباه نکن 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏