2777
2789
برای بیوشیمی چطور؟درس دانشجو کش🥲

بیوشیمی اولویت حرفای استاد باشه ،من میان ترم جفتشو اومدم کتاب خوندم فاجعه ساز شد 😂💔پایان ترم اول اومدم حرفای استاد رو کامل نوشتم ،نمونه سوالم حل کردم ،وقتی دیدم کامل شد ،بعد رفتم رفرنسی که دانشگاه مد نظرش بود جاهای مهمترشو خوندم ...ترم ۳ هم که کلیه و غدد داشتیم صرفا حرفای استاد رو گوش دادم و بهتر بود ...

You're all the things I've got to remember

بیوشیمی اولویت حرفای استاد باشه ،من میان ترم جفتشو اومدم کتاب خوندم فاجعه ساز شد 😂💔پایان ترم اول ا ...

یعنی به نظرت با همین جزوه و حرفای استاد میشه نمره بالا گرفت؟

یکی از ورودیای سال بالاتر ما ۴۰ نفر بیوشیمی رو افتادن😂😑

خیلیییی ازش میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به نظرت با همین جزوه و حرفای استاد میشه نمره بالا گرفت؟یکی از ورودیای سال بالاتر ما ۴۰ نفر بیوش ...

۴۰ نفر شوخیه که 😂هر چند فقط تو ورودی ما اونم به خاطر لجبازی استاد یه چیز وحشتناکی اتفاق افتاد 

عموما اساتید رو حرفای خودشون تاکید دارن ،نمونه سوالا رو که ببینی متوجه میشی چیا رو میخوان 

اینو از منی بشنو که چند ترم هر کاری میکردم جز خوندن جزوه وگوش دادن ویس استاد و نت برنداشتن ازشون ولی نمره ی معمولی میگرفتم تا اینکه رویه ام رو عوض کردم و نمراتم زیر و رو شد 😅 ،تو اگه ویس و جزوه رو تموم کردی بعدش وقت شد برو دنبال رفرنس و سیب سبز و پروگنوز و ...

You're all the things I've got to remember

۴۰ نفر شوخیه که 😂هر چند فقط تو ورودی ما اونم به خاطر لجبازی استاد یه چیز وحشتناکی اتفاق افتاد عموما ...

استاد راهنما هی تاکید میکرد برید سراغ رفرنس فقط به جزوه بسنده نکنید

الان جزوه بخونید آزمون علوم پایه رو بدبخت میشید

انقدررر ترسوندمون که همه رفتیم سراغ رفرنس خریدن😂

پس بازگشت همه به سوی جزوه‌ست

راستی برای جزوه نوشتن چیکار میکنی؟ وویس ضبط میکنی یا فقط سرکلاس نوت برداری میکنی؟

نوت برداری خیلی سخته پا به پای استاد بری جلو