2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که خیلی درس بخونه ولی رتبش خوب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 89 پست
من سال ۱۴۰۲ که قبول شدم ویدئو میدیدم از استاد های مختلف ولی بعد تا امسال دیگه کلاس ندیدم و فقط تست ...

با این درصد ها ۴ هزار شدی؟🤣🤣🤣

چرا من با زیست ۵۵ شیمی ۱۸ ریاضی ۲۲ فیزیک ۴۲ زمین ۷۰ شدم ۲۵ هزار؟🤣🤣🤣🤣

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این درصد ها ۴ هزار شدی؟🤣🤣🤣چرا من با زیست ۵۵ شیمی ۱۸ ریاضی ۲۲ فیزیک ۴۲ زمین ۷۰ شدم ۲۵ هزار؟🤣🤣 ...

ششاید چون نهاییت رو گند زدی ؟ یعنی تویی که ماهارو آدم حساب نمیکنی هنوز انقددددد ابلهی که نمیدونی ۶۰ درصد کنکور نهاییه ؟ پس بیخود نبود با روزی ۱۵ ساعت شدی ۲۵ هزار .شرمنده قضاوت کردم🩷

ن منظورم اینه چند ماه مرتب پشت سر هم خوندی مثلا از مهر تا تیر یا چی

ااز مهر ماه پیوسته خوندم ی روز کم ی روز زیاد . برای نهایی هن از اردیبهشت جدی شروع کردم که چون از سال قبلش پایه داشتم زیاد اذیت نشدم

ششاید چون نهاییت رو گند زدی ؟ یعنی تویی که ماهارو آدم حساب نمیکنی هنوز انقددددد ابلهی که نمیدونی ۶۰ ...

معدلم ۱۸ بود 

ببین کاریت ندارم منم امسال پشت موندم 

ولی الکی امید نده به کسی بزار با واقعیت ها اشناشه شاید حرف تو شیرین باشه ولی واقعیت کنکور نیست😊

معدلم ۱۸ بود ببین کاریت ندارم منم امسال پشت موندم ولی الکی امید نده به کسی بزار با واقعیت ها اشناشه ...

معدلت ۱۸ بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معدل من ۱۸.۹۰ بود پس الکی نیست تو شدی ۲۵ هزار من شدم ۴ هزار جای حسادت و بی احترامی به کسی که تمام زندگیش تلاش کرده بهتره بری و به زندگیت برسی و اطلاعات غلط ندی . وقتی تو داشتی بقیه رو مسخره میکردی ملت داشتن تلاش میکردن پیشرفت بکنن پس اون تو هستی که نباید انسان حساب بشی . روزت بخیر

وای عزیزم هیچوقت وقتی از شرایط یه نفر خبر نداشتی اینجوری مسخرش نکن، خدایی نکرده تو همون شرایط قرار م ...

ببین کسی که پشت میمونه کلی تجربه داره

مثلا من نسبت به پارسال که صفر بودم الان پایم خیلی خوبه تست های کتاب تست خیلی راحت تر و سریع تر میزنم

دارم میگم ایشون میگه روزی ۴ ساعت

ولی ایشون پنج سال روزی ۴ ساعت خونده نه فقط یه سال😉

چقدر ساده ای با رتبه ۴ هزار راحت پزشکی روزانه میرن مشخصه داره .....

با رتبه 4 هزار پزشکی روزانه نمیشه آورد، شاید تو یه سری از شهرها بشه ولی تا جایی که اطلاع دارم نمیشه 

دوستم با رتبه 1384 پزشکی اهواز قبول شد حتی پزشکی شیراز هم نتونست بیاره