2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین که خیلی درس بخونه ولی رتبش خوب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از اشتباهاتت تو سال کنکورت بگی؟ منم از همین میترسم که ساعت های زیاد بخونم و چیزی که میخوام قبول ...

راستش من چون مدرسه میرفتم باید تایم روزم نصف میکردم و معلمای عمومی هم خیلی رو مخ بودن باعث پس رفتم شد ولی روزی ۱۵ ساعت حتما میخوندم

کنکور تجربی مسخره بازی نیست روزی ۴ ساعت پزشک شی این احتمالا ریاضی بوده داره چرت میگه

اگه پایت صفره و از الان شروع کنی با روزی ۱۰ الی ۱۵ ساعت پیرا ها رو میاری ولی اگه پایه خوبی داری رو پزشکی تعهدی هم میتونی حساب کنی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

مورد اول اینکه درست حرف بزن . مورد د م اینکه مطمئن باش من از شما علم بیشتری دارم در این زمینه چون پن ...

کسی که ۵ سال پشت کنکور مونده ادم حساب نمیکنم😎

کلاس و مشاور هم داشتی؟

اره اشتراک الماس مشاورم به درد نمیخورد ولی

خواستی بگیر با آکادمی دایره بگیر قبولی هاش عالیه من امسال با اونا مشاوره برداشتم

میشه از اشتباهاتت تو سال کنکورت بگی؟ منم از همین میترسم که ساعت های زیاد بخونم و چیزی که میخوام قبول ...

بببین ایشون خیلی داره توهین وار حرف میزنه بالا هم بهت گفت که به حرفم گوش ندی . ولی به حرفش گوش کنی میگه روزی ۱۵ ساعت میخوندم. رتبه یک کنکور ۱۳ ساعت ماکزیمم میخوندم .  ببین کنکور فقط درس خوندن نبست بخدا حجم زیادیش تسلط به روان و سرعته . درس خوندن واقعااااااا فقط ملاک نیست. باید با تونه به توانایی هات تلاش کنی . ایشان اگر موفق نشده یعنی تلاشش اصولی نبوده . من اینجا قسم میخورم که عزیزم امکان نداره شما درست تلاش بکنی و موفق نشی . به حرف کسی هم گوش نکن که چیزی که من گفتم وعده خود خداست 🩷

مرسی کلاس و مشاور داشتی؟ چند تا کتاب تست زدی؟

چقدر ساده ای با رتبه ۴ هزار راحت پزشکی روزانه میرن مشخصه داره .....

مرسی کلاس و مشاور داشتی؟ چند تا کتاب تست زدی؟

من  سال ۱۴۰۲ که قبول شدم ویدئو میدیدم از استاد های مختلف ولی بعد تا امسال دیگه کلاس ندیدم و فقط تست زدم .یک کتاب تست زدم فقط درصدام هم زیست ۵۰ و شیمی ۴۰ و ریاضی و فیزیک تقریبا ۴۰ بود

بببین ایشون خیلی داره توهین وار حرف میزنه بالا هم بهت گفت که به حرفم گوش ندی . ولی به حرفش گوش کنی م ...

مرسی یوسف پیامبر🤣