2777
2789
عنوان

کیا تا حالا سقط عمد کردین بعدش تاوان دادین پشیمون نشدبن

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست
وای بعدش اذیت نشدی افسرده نشدی

ولا دیگه باردار نشدم وهمش میگم کاشکی بچه رو میدادم بجای این کارم خیلی پشیمونم الان هزاران جا التماس کردم فقط دعانویس ودکتر معارف که فقط حامله بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه کلا اعتقاد ب بعضی حرفا ندارم.

فلانی اینکارو‌کرد سرطان گرفت.یا زنده موند نمرد.

اولا همه چیز دست خداست حتی تصمیم هایی ک ما در زندگی میگیریم ک یکیش اینه.

دوما ب شخصه تمام فامیلمون سرطان دارن.دختر خاله جونم بچه هشت ماهش رو گذاشت رفت اون دنیا.ایا همه بچه سقط کردن.این حرفا چیه.

زندگی ها هزار جور بالا پایین داره.هرجور مشکلات جانی و مالی داره مخصوصا الان.همه بچه سقط کردن؟

ایا بچه ای ک توانایی ساپورتشو نداری هر روز ناله نفرین کنه ک تو ک میدونستی اینحور هست شرتیطت بیخود کردی منو بدنیا اوردی.ایا اه اون بچه گردن گیرتون نمیشه.بهتره ی کم ب این طرف قضیه هم فکر کرد.همه چیز زاییدن نیست.

خیلی تلاش کردم توکل له خدا تا الان که موفق نشدم شاید خدا معجزه کنه و من خوب بشه حالم

همه چیز دست خودته.

میگم حالا ک این تصمیمو گرفتی تا تهش برو و ب خودت افتخار کن.چون واقعا تصمیم ب اینکار از ی انسان قوی بر میاد.تو پیام قبل هم بهت گفتم.مطمعن باش اگر سقط هم میکردی بازم ناراضی بودی و درگیری ذهنی داشتی.پس خودت باید ب خودت کمک کنی و دیگه این افمار بیهوده بریز دور.چون نه تنها بهت کمکی نمیکنه بلکه شرایط رو هم برای خودت هم بچه تو شکمت و وقتی ب دنیا بیاد سخت تر میکنه.

این بچه ای ک نگه داشتی ب ی مادر قوی و زیبا و با روحیه نیاز داره نه افسرده.پس با روحیه بالا ی پنجره جدید برای زندگبت باز کن.امیدوارم کمک داشته باشی و همه جوره در کنارتون باشن.

من ب تازگی سقط کردم.تصمیمش برام خیلی سخت بود و با چندین روحانی صحبت و مشورت کردم و شرایطمو گفتم.کفه ...

این اجازه رو شما به خودت دادی که سقط کنی

همون خدایی که بهت عقل داده توی قرانش گفته از ترس فقر و تنگدستی بچه هاتون رو نکشید

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من سقط کردم چهار ماه بود از سال 97دیگه تالان باردارنشدم

جنین چهارماههههه😟😟😟

میتونم بپرسم چرا؟ بخاطر جنسیتش بوده؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

عزیزم سقط بچه و حرام یعنی جنگ با خدا در ضمن در جواب دوستمون که گفتن هر تصمیمی رو خدا برش اراده داره و حتی کسی که سقطمیکنه اونم یه نوعی تصمیم از جانب خداست خاستم بگم خداوند عقل داده و با این کار شما که حرام خدارو نادیده میگیره باید منتظر تبعاتش باشی ولو تبعات غیر از مالی و جانی ...عزیزم سقط و مابقی کارهای حرام جنگ با خداس خاهشا به جنگ با خدا نرو ...من تو سرطان بچمو نگه داشتم و مطمئن هستم بهبود همسرم بخاطر رحمی بود که ما به بچمون کردیم و خودم بیماری که داشتم که هست سال درگیر بود با حاملگی ناخواسته  و اومدن بچه بیماری منم شفا گرف یعنی راه درمان پیدا کردم