2777
2789
عنوان

کیا تا حالا سقط عمد کردین بعدش تاوان دادین پشیمون نشدبن

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 72 پست
بله میدادن

هیچ وقت قرص سقط نمیدادن اونموقع امپول بود برای سقط قزص نبود امپولم پیدا نمیشد غیر قانونی بود باید به بعضی دکترا پول می‌دادی برات پیدا کنند و خودشونم میزدن و پول زیادی بابتش میگرفتن باید یه کاغذم امضا میکردی که دکتر نقشی نداشته و خودت خواستی فقط قرص جلوگیری میدادن و امپول میزدن و لوله هارو هم هرکی دوتا داشت میخواست براش میبستن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم اگه گناهه چرا زمانی که تبلیغ میکردن فرزند کمتر زندگی بهتر هرکی بچه سوم و چهارم باردار میشد بهدا ...

چون اگ بری دنبالش اون زمان ادمایی بودن سر کار که الان گندش در اومده خائن بودن و به اسم علم و پیشرفت جلوی رشد جمعیت ایران و گرفتن یعنی همون مهره های دشمن بودن 

میگم اگه گناهه چرا زمانی که تبلیغ میکردن فرزند کمتر زندگی بهتر هرکی بچه سوم و چهارم باردار میشد بهدا ...

دیگه همه چیز رو نمیشه اینجا گفت که!

اما خیلی چیزها گناه نیست، ولی باید باشه!

خیلی چیزها هم میگن گناهه، ولی نیست ظاهرا!

ماکارون هستم:)

من ب تازگی سقط کردم.تصمیمش برام خیلی سخت بود و با چندین روحانی صحبت و مشورت کردم و شرایطمو گفتم.کفه عقل و احساس رو کنار هم گذاشتم دیدم کفه عقل سنگین تر هست.اگر سقط گناه هست.مطمعنا ی بچه ای ب این دنیا بیاریم ک هیچ جوره شرایط تامین کردنشو نداریم و همیشه باید حسرت بخوره استرس بکشه این ک گناهش بیشتره.همه گفتن خب حواستو جمع میکردی.من در غیر ممکن ترین حالت باردار شدم.و اینکه همیشه خودم هم همین حرفو میزدم میگفتم یعنی چی بارداری ناخواسته.

عزیزم اینو بدون ک ی جاهایی خداوند میگه بهت عقل و شعور و منطق دادم.واسطه فرستادم.ب وسیله این ها میتونی تصمیم بگیری.

وای اون دیگه بزرگ بوده

تحریکش‌کردن مامانم میکفت اکه عمه هات ی باز میکفتن نکن منصرف میشدم ما وضعبت مالیمون خوب نبود دودل بودیم همیشه بعضی ا‌قات ب یادش میفتم بغضم‌ میگیره اهش مارو گرفت😭

من ب تازگی سقط کردم.تصمیمش برام خیلی سخت بود و با چندین روحانی صحبت و مشورت کردم و شرایطمو گفتم.کفه ...

روحانیا چی میگفتن من با مشاور که صحبت کردم و استخاره گرفتم و اطرافیان که سرزنشم کردن نظرم عوض شد الان هم یه افسرده پریشونم

بله چند سال پیش که تبلیغ فرزند کمتر بود این کارو میکردن. یعنی هرکی میخواست سقط کنه راحت دارو گیرش می ...

اما واقعا گناهه هم این دنیا و هم اون دنیا باید جوابگو باشه آدم 

مادر دوستم خیلی بدبخت بود مریض بود و کلی بچه داشت برای خرج زندگیشون شالیکاری می کرد باردار که می شه سقطش میکنه دوستم می گفت تا ۱۰ سال تو خواب ندیدمش بعد از ده سال دیدم خیلی رنجور و مریض با همسایمون که فوت شده بود اومد به خوابم پرسیدم کجا بودی تو این ده سال خانم همسایه جواب داده بود که مادرت قاتله آدم کشته براش ده سال زندان با شکنجه بریده بودن امروز آزاد شده 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من ب تازگی سقط کردم.تصمیمش برام خیلی سخت بود و با چندین روحانی صحبت و مشورت کردم و شرایطمو گفتم.کفه ...

تعجب میکنم با روحانی مشورت کردید و قبول کردن سقط کنین مگر اینکه بچه معلولیتی داشته باشه