2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب کردم جواب مادر شوهرمو دادم یا نه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 41 پست
تصمیم گرفتم از صبح ساعت ۶ تا ۹ درس بخونمبعدش ۱۰ تا ۱۱ ۳ونیم تا ۴ونیمبقیشم کنارش باشم

خوبه 

مادر شوهرت برای سرگرمی قالی‌بافی می‌کنه یا برای کار؟ 

من جای تو بودم می نشستم کنارش با هم فیلم می‌دیدیم اینجوری سر هر دوتامون گرمه و کمتر با هم صحبت می‌کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه استارترخودش دست نداره که بیاد برداره بخوره، میدونی همه جا بردبا ادمهای دنده پهن و پررو ....اگ ...

اینجور که مشخصه پخت و پز با مادرشوهره

غذا رو بپزه خودشون بخورن جمع کنن استارتر میخواد چی بخوره

در کل بهتره بهم احترام بذارن سلیطه بازی برای هیچکس آخر عاقبت نداره

😐چون بزرگتره نباید چیزی میگفتم بهش

نه مساله اصلا بزرگ و کوچیکی نیست

زندگی کردنتون تو یه خونه اصل مشکله

روتون هم امروز باز نمیشد فردا حتما میشد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مقصر شوهرت که قدرت خرید خونه نداره

یا پدر مادرت که راضی شدن همین طور بری تو ی اتاق حتی خودت

ما تو ی ساختمان هستیم توقع داشتن اوایل ازدواج انداختم سر شوهرم که ی خونه جدا نتونستی بگیری چیزی هم گفتن گفتم ب پسرتون بگید ببره منو 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

نه مساله اصلا بزرگ و کوچیکی نیستزندگی کردنتون تو یه خونه اصل مشکلهروتون هم امروز باز نمیشد فردا حتما ...

۴ ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ام خداروشکر بحث بی احترامی نداشتیم تا حالا ولی واقعا زندگی اینجور سخته

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

چقدر گناه داری. خیلی سخته که تو یه اتاق اونم با مادرشوهر. میفهمم چی میکشی. خدا خودش نجاتت بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پس یاد بگیره ادب داشته باشه

عزیزم اون اصلا هیچوقت عوض نمی‌شه که ادب بشه الان سنی ازش گذشته نمی تونی عوضش کنی،در ضمن اون هم قالی می بافه هم غذا آماده می کنه که شما بخوری هم کارای خونه می کنه انتظار داره تو هم کمکش باشی خونه بابا با خونه شوهر فرق داره یکم  تو کارای خونه کمک حالش باش ولی زیاد جلو چشمش نباش اونم وظیفش نیست برا تو غذا درست کنه بگه بیا بخور بعد شما برا خوردنشم ناراحت بشی اینو چند ساله دیگه خودت متوجه میشی،

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
۴ ساله با مادرشوهرم تو یه خونه ام خداروشکر بحث بی احترامی نداشتیم تا حالا ولی واقعا زندگی اینجور سخت ...

خداروشکر اما نود درصد به چالش میخورن

مگر اینکه دوطرف خیلی صبور باشن

من با خانواده ی خودم چند سال همسایه بودم به قول شما سخته به هر حال آدم مستقل نیست دیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم